Foto: Publicitātes foto

Vairākās Latvijas pilsētās šonedēļ tika aizvadītas talantu šova "X Faktors" Latvijas versijas reģionālās atlases, un tādu, kas tīko uzmirdzēt televīzijā un kļūt par skatuves zvaigznēm, netrūkst – žūrijas priekšā jau stājies kupls ļaužu pulciņš.

Šajās dienās aizvadītas atlases Liepājā, Valmierā, Jelgavā un Rēzeknē. Savukārt piektdienas, 11. maija, pēcpusdienā potenciālie šova talanti tiek meklēti Jēkabpilī.

Talantu meklējumi noslēgsies sestdien, kad pulksten 12 "Studio 69" Rīgā tiks dots starts noslēdzošajai reģionālajai atlasei.

Līdz 11. maijam pieteikt savu dalību iespējams arī "Xfaktors.lv" mājaslapā. Tā notiek trīs kategorijās: dalībnieki vecuma grupā 16-25 un 25+, kā arī vokālajām grupām.

Reģionālajās atlasēs šova pretendentiem jāizpilda dziesma pēc savas izvēles, kā arī jābūt gataviem nodziedāt kādu dziesmu pēc žūrijas lūguma un atbildēt uz jautājumiem par savu pieredzi un muzikālajām iecerēm.

Tāpat arī raidījuma pārstāvji tiem, kuri rīt iecerējuši doties uz atlasi Rīgā, atgādina, ka var dziedāt pie līdzi paņemtas fonogrammas vai bez pavadījuma.

Par atlases rezultātiem dalībnieki tiks informēti individuāli. Labākie no reģionālajām atlasēm tiks aicināti uz televīzijas atlasēm, kas jūlijā notiks Rīgā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!