Foto: Vida Press
ASV prezidenta Donalda Trampa dzīvesbiedres Melānijas Trampas gaume komentārus neprasa – kopš kļūšanas par pirmo lēdiju viņa neskaitās reizes apliecinājusi, ka lieliski pārzina smalko etiķeti un var lepoties ar apskaužamu stila izjūtu. Arī modes eksperti viņas ģērbšanās stilu vērtē ļoti atzinīgi.

Jau vēstīts, ka Ziemeļkoreja trešdien no ieslodzījuma atbrīvoja trīs apcietinātos ASV pilsoņus. Naktī uz ceturtdienu viņi ieradās Vašingtonā, kur viņus sagaidīja ASV prezidents Donalds Tramps, viceprezidents Maiks Penss un valsts sekretārs Maiks Pompeo.

Ietekmīgo vīru pulciņā bija arī pirmā lēdija Melānija, kura ASV pilsoņu sagaidīšanai bija izraudzījusies ļoti elegantu, bet tajā pašā laikā nepārspīlētu tērpu – sīki rūtotu kostīmu ar šobrīd aktuālajām paplatinātajām biksēm, kas garumā sniedzas līdz potītēm.

Kā vēsta ārzemju mediji, Melānija reti vienu un to pašu tērpu izvēlas atkārtoti, bet šoreiz viņa bikškostīmu bija apvilkusi jau otro reizi.

Modes nama "Dior" darinātais bikškostīms Melānija bija mugurā arī pērn rudenī, kad viņa Kanādā tikās ar britu princi Hariju. Jau toreiz stila kritiķi sprieda – Melānija nodemonstrējusi elegances paraugstundu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!