Foto: EUROVISION/EBU

Sestdien, 5. maijā, otro mēģinājumu uz "Eirovīzijas" skatuves aizvadīja Latvijas pārstāve konkursā Laura Rizzotto, kuras lielais iznāciens ar dziesmu "Funny Girl" būs konkursa otrajā pusfinālā 10. maijā.

1. maijā Latvijas "Eirovīzijas" delegācija devās uz Lisabonu. Jau nākamajā dienā Laurai bija pirmais mēģinājums, kurā viņa atrādīja savu konkursa tērpu – juteklisku mežģīņu kostīmu sarkanā krāsā.

Kā vēsta Lauras pārstāvji, krāšņais un sievišķīgais tērps tapis sadarbībā ar zīmola "Baronessa" dizaineri Martu Bērzkalnu.

Tiesa, pagaidām vēl ir grūti spriest, kā Laurai veiksies pusfinālā un vai viņai izdosies iekļūt finālā. Lai gan "Eirovīzijas" apskatnieki veltījuši atzinīgus vārdus dziedātājas šarmam, viņas priekšnesums tomēr nav spējis pārliecināt – vairāki konkursa fani izteikušies, ka tajā trūkst pārsteiguma momenta.

Jāatzīmē, ka Laura šajās dienās ne tikai mēģinājusi un pieslīpējusi savu priekšnesumu, bet arī piedalījusies preses konferencēs, kā arī sniegusi individuālas intervijas starptautiskiem medijiem. Tāpat arī viņa devusies izbraucienos un ekskursijās, lai apskatīju skaistas Portugāles vietas.

Laura savā pusfinālā uzstāsies ar 14. kārtas numuru. Savukārt lielais fināls notiks 12. maijā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!