Foto: EUROVISION/EBU

Trešdien, 2. maijā, Latvijas pārstāve starptautiskajā dziesmu konkursā "Eirovīzija" Laura Rizzotto aizvadīja pirmo mēģinājumu uz lielās skatuves Lisabonā. Viņas priekšnesums guvis vērā ņemamu atzinību un jūsmīgus komplimentus.

Jau vēstīts, ka Laura, kura konkursā startē ar dziesmu "Funny Girl", mēģinājumā bija tērpusies viscaur sarkanā. Dziedātāja šarmēja no mežģīnēm darinātā kostīmā, kas atsedza viņas kājas.

Eirovīzijas fanu portāls "Wiwibloggs" ziņo, ka Latvijas pārstāves jutekliskā dziesma lieti iederētos filmas "Greja piecdesmit nokrāsas" ("Fifty Shades of Grey") skaņu celiņā. Viņas uzstāšanās nodēvēta par "nebeidzamu seksapīlu sarkanā jūrā".

"Viņa sevi sauc par "jautro meiteni", bet neviens šeit nesmejas. Viņi visi ir pārāk aizņemti, apbrīnojot gaismas, viņas kleitu un balsi," vēstījis "Eirovīzijas" apskatnieks Viljams Lī Adamss.

Tāpat arī viņš pievērsis uzmanību faktam, ka Laura tērpa izvēlē pieturējusies pie sarkanās krāsas, kādu viņa bija izvēlējusies arī nacionālajā atlasē "Supernova". Šoreiz viņas kleita gan esot manāmi īsāka un vairāk izceļ dziedātājas slaidās kājas, vēstījis apskatnieks.

Tiesa, lai gan Lauras vizuālajiem dotumiem un šarmam veltīti atzinīgi vārdi, vairāki "Eirovīzijas" fani arī atzinuši – Latvijas pārstāve no visiem, kas 2. maijā iemēģinājuši lielo skatuvi, esot sagādājusi vislielāko vilšanos, jo viņas priekšnesums neesot izskatījies gana "dārgs", un, lai gan Laura ne tikai izskatās, bet arī dzied labi, viņas uzstāšanās neesot sagādājusi nekādus pārsteigumus.

Jau vēstīts, ka Laura Rizzotto startēs otrajā "Eirovīzijas" pusfinālā, kas notiks 10. maijā. Viņa uzstāsies ar 14. kārtas numuru.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!