Foto: DELFI

Par vienu no pagājušā gada dedzīgāk apspriestajiem televīzijas raidījumiem kļuva "STV Pirmā!" skandalozais sociālais projekts "Caur ērkšķiem uz...", kur līdz ar citām dalībniecēm spilgti uzmirdzēja skaļā un kolorītā Inese jeb "seksīgais Bumbulītis", kā viņa pati sevi mēdza dēvēt. Dalība šovā Inesei ļāva īstenot kādu ilgi iecerētu plānu – viņa kameru priekšā bildināja sav mīļoto vīrieti.

Inese mīļotajam toreiz sacīja – ja viņai izdosies iekļūt finālā, vīrietim beidzot būs jāpiekrīt laulībām. Lai gan dzīvesbiedrs, kurš ir par viņu 20 gadus vecāks, toreiz atzina, ka bildinājums pārsteidzis nesagatavotu, viņš kāzu plāniem tomēr piekrita. Turklāt sociālā projekta finālā Ineses mīļotais vīrietis šo lēmumu apliecināja vēlreiz, visu acu priekšā arī pats lūdzot topošās sievas roku.

Tiesa, ar kāzām pāris nesteidzās, jo līdzekļi ceremonijai, kāzu kleitai, uzvalkam un gredzeniem bija jāatlicina no tā jau niecīgā ģimenes budžeta. Nu tapis zināms, ka ar "STV Pirmā!" atbalstu kāzas patiešām būs. Kaives pusē jau maijā ieskanēsies kāzu zvani.

Pāris nesen mēroja ceļu līdz Rīgai, lai veikalā "Baltzelts" izvēlētos gredzenus. Turklāt jau maija beigās īpašā šova "Ievas jaunās pārvērtības" sērijā "STV Pirmā!" ēterā skatītāji ne tikai kļūs par lieciniekiem Ineses un viņas mīļotā kāzām, bet arī varēs sekot līdzi abu vizuālajām pārvērtībām pirms ilgi gaidītās ceremonijas.

Abi mīlnieki iecerējuši klusu laulību ceremoniju Taurenes dzimtsarakstu nodaļā, klātesot vien tuvākajiem draugiem un draudzenēm no šova "Caur ērkšķiem uz...". Kādu kleitu Inese būs izvēlējusies sava "baltajai dienai"? Kādas būs viņas un vīra emocijas? To mēs uzzināsim jau pavisam drīz.
Foto: DELFI

Inese ir nākusi no septiņu bērnu ģimenes un jau no mazotnes bijusi spiesta cīnīties par izdzīvošanu. Viņas vecāki, tā vietā lai rūpētos par bērniem, priekšroku deva alkoholam. Taču pati Inese gan izvēlējusies citu dzīvesveidu – sieviete visu mūžu dzīvojusi Kaivē mazā lauku mājiņā un ir mīloša mamma saviem bērniem un dzīvesbiedram. Ineses kvēlākais sapnis vienmēr ir bijis savu mīļoto reiz saukt par vīru un izdzīvot katras sievietes sapni – baltā kleitā roku rokā ar savu otro pusīti dodoties pie altāra.

Atgādinām, ka Inese TV skatītāju simpātijas ātri vien iemantoja ar savu atklātību, tiešumu un neviltoto prieku par lielpilsētas izklaidēm, no kurām lielu daļu piedzīvoja pirmo reizi mūžā – pirms dalības šovā viņa nekad iepriekš nebija bijusi Rīgā, apmeklējusi lielveikalu, frizieri, manikīru un baudījusi citus daudzām sievietēm tik pašsaprotamus un ikdienišķus priekus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!