Foto: Mārcis Gaujenietis

Jau nākamnedēļ Portugāles galvaspilsētā Lisabonā risināsies starptautiskais dziesmu konkurss "Eirovīzija", un otrdien, 1. maijā, turp devusies arī Latvijas pārstāve Laura Rizzotto un Latvijas delegācija.

Pirms izlidošanas uz Lisabonu lidostā "Rīga" notika Lauras pavadīšanas pasākums. Jautrā atmosfērā Magnusa Eriņa vadībā Laura pastāstīja par savām gaitām, gatavojoties konkursam, iemācīja delegācijas dalībniekiem dažus noderīgus izteikumus portugāļu valodā un nodziedāja divas dziesmas.

Savukārt delegācijas vadītāja Zita Kaminska plašākai sabiedrībai pastāstīja par Latvijas delegāciju un gatavošanās procesu, bet veiksmi novēlēja LTV valdes priekšsēdētājs Ivars Belte.

Tiek vēstīts, ka Laura drīz pēc ierašanās Lisabonā ķersies klāt mēģinājumiem. Pirmo reizi uz lielās skatuves izmēģināt savu priekšnesumu dziedātāja kāps jau nākamajā dienā pēc ierašanās Portugālē.

Jau vēstīts, ka Laura Rizzotto Latviju starptautiskajā konkursā pārstāvēs ar pašas sarakstīto dziesmu "Funny Girl", kas plūca uzvaras laurus Latvijas Televīzijas autoru un izpildītāju konkursā "Supernova".

Viņa uz skatuves kāps otrajā pusfinālā, kas risināsies 10. maijā. Dziedātāja uzstāsies ar 14. kārtas numuru.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!