Foto: Privātais ahīvs
Šajā pavasarī Latvijā atpazīstamu cilvēku privātajās dzīvēs karstu notikumu netrūkst – vairāki slaveni pāri pošas kāzām, bet citi paziņojuši par gaidāmo ģimenes pieaugumu. Savukārt dažām savienībām gan pienācis gals, un tās oficiāli izšķirtas. Piedāvājam atskatu uz skaļākajiem notikumiem populāru personu mīlas dzīvēs pēdējo mēnešu laikā.

Simona Kubasova šovasar pošas kāzām ar mīļoto Radžu

Foto: Privātais arhīvs

Skaistus jaunumus atklājusi latviešu modele un skaistumkonkursu dalībniece Simona Kubasova – viņa un mīļotais barbadosiešu uzņēmējs Radžs šovasar pošas kāzām.

Lasīt vairāk

Dziedātāja Dināra Rudāne ir mātes cerībās

Foto: DELFI

Priekpilnus jaunumus saviem atbalstītājiem pavēstījusi šovā "Izklausies redzēts" iepazītā dziedātāja Dināra Rudāne. Viņa ir mātes cerībās.

Lasīt vairāk

Titulētā cīkstone Anastasija Grigorjeva ir pirmdzimtā gaidībās

Foto: LETA

Labākā Latvijas cīkstone Anastasija Grigorjeva uz laiku iepauzēs sportiskās gaitas. Tapis zināms, ka viņa ir bērna gaidībās.

Lasīt vairāk

Tiek šķirta Oļega Fiļa pusotru gadu ilgusī laulība

Foto: DELFI/LETA

2016. gada rudenī daudzus pārsteidza vēsts, ka laulības ostā iestūrējis viens no Latvijas bagātākajiem cilvēkiem, AS "ABLV Bank" līdzīpašnieks Oļegs Fiļs. Viņš mija gredzenus ar žurnāla "Cosmopolitan" bijušo redaktori, vīnzini Santu Kristiānu Zāmueli. Tagad tapis zināms – šī savienība izjukusi.

Lasīt vairāk

Hosams Abu Meri: jūtu, ka mīlu Lindu

Foto: F64/DELFI

Šopavasar pašmāju presi pāršalca ziņa, ka politiķis un gastroenterologs Hosams Abu Meri uzsācis attiecības ar "Rīta Panorāmas" vadītāju Lindu Krūmiņu. Abi par pāri kļuva aizvadītā gada rudenī, un jūtas attīstījušās tik strauji, ka vīrietis jau sācis kaldināt precību plānus.

Lasīt vairāk

Santa Pīlēna ir ceturtā bērna gaidībās

Foto: DELFI

Skaisti jaunumi bērnu modes blogerei Santai Pīlēnai un arhitektam Mārtiņam Pīlēnam – viņu ģimenē gaidāms pieaugums.

Lasīt vairāk

Šķirta dziedātājas Ievas Sutugovas laulība

Foto: DELFI

Latviešu dziedātāja Ieva Sutugova vasarā pirms četriem gadiem jūras krastā Mērsragā mija gredzenus ar mūziķa Arņa Miltiņa dēlu pianistu Jāni Miltiņu. Šopavasar tapis zināms – laulība nesen šķirta.

Lasīt vairāk

Maija Tīruma ir pirmdzimtā gaidībās

Foto: DELFI

Skaistus jaunumus atklājusi Latvijas kamaniņu izlases menedžere un trenere Maija Tīruma – viņa ir pirmdzimtā bērniņa gaidībās.

Lasīt vairāk

Latvijas šovbiznesa skaistākais pāris šovasar pošas kāzām

Foto: Publicitātes foto

TV "sejas" un dažādu pasākumu vadītāji Lelde Lietaviete un Aivis Ceriņš, kas nereti tiek dēvēti par vienu no skaistākajiem un saskanīgākajiem pāriem pašmāju šovbiznesa aprindās, šovasar savas attiecības apņēmušies noformēt oficiāli.

Lasīt vairāk

Oficiāli šķirta Unas un Māra Gavaru laulība

Foto: LETA/F64

Septiņu bērnu vecāki Māris un Una Gavari ilgu laiku bija vieni no zināmākajiem pašmāju ģimenisko vērību popularizētājiem. 2016. gada rudenī daudzus satrieca vēsts, ka idilliskajai savienībai pienācis gals, un šopavasar laulība beidzot šķirta oficiāli.

Lasīt vairāk

Intars Busulis kļuvis par tēvu ceturtajam bērnam

Foto: F64

Šopavasar skaisti jaunumi latviešu dziedātāja Intara Busuļa ģimenē – viņa sieva Inga laidusi pasaulē abu kopīgo dēliņu.

Lasīt vairāk

Privāti kadri: Štromberga un viņa sievas pirmdzimtā gaidīšanas svētki

Foto: Privātais arhīvs

Divkārtējais olimpiskais čempions BMX Māris Štrombergs jūnijā kļūs par tēti – viņa dzīvesbiedre Nataša ir pirmdzimtā gaidībās. Topošie vecāki ģimenes un tuvāko draugu lokā nesen atzīmējuši mazuļa gaidīšanas svētkus.

Lasīt vairāk

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!