Foto: Publicitātes foto
Svētdienas, 29. aprīļa, vakarā noslēdzās krāšņais TV3 slavenību pārvērtību šovs "Izklausies redzēts". Tā finālā uzvaras laurus plūca Nauris Brikmanis.

Jau vēstīts, ka pusfināla pārraidē, summējot visos raidījumos iegūtos punktus, no astoņiem dalībniekiem par labākajām tika atzīti Aija Vītoliņa, Veronika Plotņikova, Atis Ieviņš un Nauris Brikmanis.

Četri labākie finālā varēja paši izvēlēties mūziķus, kuru tēlos viņi iejutīsies, un pārsteigumu noslēguma raidījumā netrūka. Savukārt to, kurš pelnījis uzvaru, bija jāizlemj skatītājiem. Galvenā balva – 5000 eiro paša izvēlētam labdarības mērķim.

Atis Ieviņš šajā vakarā uz skatuves kāpa kā amerikāņu dziedātājs Bruno Marss un izpildīja dziesmu "Treasure", Veronika Plotņikova kā Tonija Brekstone dziedāja viņas leģendāro hitu "Unbreak My Heart".

Nauris Brikmanis pārtapa pašmāju kontrtenorā Sergejā Jēgerā un skatītājus priecēja ar dziesmu par laimīgo sagadīšanos "Rēdereja", bet Aija Vītoliņa valdzināja kā Nikola Kidmena un atgādināja seno patiesību par meitenēm un dimantiem dziesmā "Diamond's Are a Girl's Best Friends".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!