Foto: LETA/Vida Press/DELFI
Aizvadītajā nedēļā dedzīgi apspriestu ziņu netrūka nedz pasaulē, nedz Latvijā, un "Delfi Izklaide" ierasti piedāvā atskatīties uz dažiem no karstākajiem tematiem šovbiznesā.

Dīdžejs Avicii izdarījis pašnāvību, ziņo mediji

Foto: Vida Press

Aizvadītajā nedēļā pasauli pāršalca vēsts, ka 28 gadu vecumā Omānā miris zviedru mūziķis Tims Berglings jeb Dj Avicii. Dīdžeja autopsijā netika konstatēts nekas aizdomīgs, un ārzemju mediji ceturtdien, 26. aprīlī, vēsta, ka viņš, visticamāk, izdarījis pašnāvību.

Lasīt vairāk

Hosams Abu Meri: jūtu, ka mīlu Lindu

Foto: F64/DELFI

Šopavasar pašmāju presi pāršalca ziņa, ka politiķis un gastroenterologs Hosams Abu Meri uzsācis attiecības ar "Rīta Panorāmas" vadītāju Lindu Krūmiņu. Abi par pāri kļuva aizvadītā gada rudenī, un jūtas attīstījušās tik strauji, ka vīrietis jau sācis kaldināt precību plānus.

Lasīt vairāk

Foto: Lepnie vecāki parāda pasaulei jaundzimušo princi

Foto: Reuters/Scanpix/LETA

Lielbritānijas karaliskais pāris – princis Viljams un viņa sieva Kembridžas hercogiene Katrīna – pirmdien, 23. aprīlī, kļuva par vecākiem trešajam bērnam. Vecāki tikai pāris stundas pēc dēliņa piedzimšanas iepriecinājuši sabiedrību un jaundzimušo atrādījuši pasaulei, vēsta raidsabiedrība BBC.

Lasīt vairāk

Foto: Sāra Džesika Pārkere mainījusies līdz nepazīšanai

Foto: Vida Press

Ar krāšņām vizuālajām pārvērtībām savus atbalstītājus šonedēļ pārsteigusi savulaik populārā seriāla "Sekss un lielpilsēta" zvaigzne Sāra Džesika Pārkere.

Lasīt vairāk

Sirsnīgi kadri: Karaliskie ķipari dodas apciemot mazo brālīti

Foto: Vida Press

Pirmdien pasaulē nāca britu prinča Viljama un viņa dzīvesbiedres Kembridžas hercogienes Katrīnas trešais bērns – dēliņš. Vien pāris stundas pēc dzemdībām mazo brālīti apciemot ieradušās abas pāra vecākās atvases princis Džordžs un princese Šarlote.

Lasīt vairāk

Foto: Rīgā aizvadīts bikini skaistuļu konkurss

Foto: DELFI

Nedēļas izskaņā koncertzālē "Studio 69" pulcējās labi trenētu ķermeņu īpašnieki no dažādām valstīm, lai piedalītos Latvijas Bodibildinga, fitnesa un bodifitnesa federācijas (IFBB) Latvijas čempionātā. Sacensību ietvaros jau otro reizi Latvijas fitnesa sporta vēsturē notika arī Eiropas "Fit Model 2018" kauss.

Lasīt vairāk

Interneta sensācija: ģimenes arhīva fotogrāfijā piefiksēts spoks

Foto: Caters News/Scanpix/LETA

Lielu mediju un sociālo tīklu lietotāju ievērību izpelnījies ģimenes foto, kurā saskatīts kaut kas ļoti neparasts – mistiska roka, kas nepieder nevienam no bildē redzamajiem cilvēkiem.

Lasīt vairāk

Antra Stafecka piedzīvojusi krāšņas pārvērtības

Foto: Privātais arhīvs

Daudzi pavasarī steidz atsvaidzināt savu vizuālo tēlu un ļaujas eksperimentiem ar stilu, un šonedēļ pārvērtības piedzīvojusi arī Latvijā populārā dziedātāja Antra Stafecka.

Lasīt vairāk

Publiskoti pikanti Ksenijas Sobčakas jaunības dienu foto

Foto: Aslan Ahmadov

Netrūkst sieviešu, kas jaunībā pieņēmušas lēmumu piedalīties erotiskā fotosesijā. Tiesa, dažām vēlāk šo lēmumu nācies rūgti nožēlot, un šonedēļ lielu preses ievērību izpelnījušies pikanti kadri, kuros pirms daudziem gadiem apakšveļā iemūžināta Krievijas žurnāliste un televīzijas raidījumu vadītāja Ksenija Sobčaka.

Lasīt vairāk

TV3 skaidro lēmumu pārtraukt seriāla 'Svešā seja' uzņemšanu

Foto: Publicitātes foto

Pirms aptuveni divām nedēļām pašmāju ziepjuoperu cienītājus satrieca vēsts, ka kanāls TV3 nolēmis pārtraukt seriāla "Svešā seja" uzņemšanu. 17. maijā noslēgsies otrā sezona, kas arī būs seriāla fināls.

Lasīt vairāk

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!