Foto: LETA
Šonedēļ vizītē Latvijā bija ieradusies Zviedrijas kroņprincese Viktorija ar dzīvesbiedru princi Danielu, un ārzemju viešņa nodemonstrējusi īstu stila paraugstundu.

Kroņprinceses gaitas Rīgā plaši atspoguļotas arī dažādos britu medijos, kas īpaši pievērsuši uzmanību Viktorijas gaumīgajam apģērbam.

Ierodoties Rīgā, Viktorija bija apvilkusi smilšu krāsas mēteli. Savukārt zem tā bija ļoti romantiska un sievišķīga viegla auduma kleita, kas bagātīgi rotāta ar ziedu motīva izšuvumiem. Savu tēlu kroņprincese bija papildinājusi ar glītu frizūru un neuzkrītošu grimu, ziņo britu izdevums "Mail Online".

Ārzemju mediji Viktorijas stilam veltījuši neskaitāmas uzslavas. Dažādi modes izdevumi jau agrāk vēstījuši, ka Zviedrijas kroņprincese ir viena no elegantākajām Eiropas karaļnamu pārstāvēm.

Jāatzīmē, ka arī Valsts prezidenta Raimonda Vējoņa kundze Iveta Vējone, sagaidot ārzemju viesus Rīgā, bija glīti saposusies gaiši zilā kostīmiņā.

Jau vēstīts, ka vizītes laikā Rīgas pilī tika atklāta glezna – Vidzemes un Rīgas ģenerālgubernatora Ērika Dālberga portreta kopija. Portrets gleznots pēc zviedru gleznotāja Dāvida Klokera oriģināla materiāliem. Savukārt dienas otrajā pusē viesi no Zviedrijas devās uz Latvijas Nacionālo bibliotēku, kur notiks Zviedrijas kroņprinceses Viktorijas un prinča Daniela grāmatas dāvinājums Tautas grāmatu plauktam.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!