Foto: DELFI
Lai gan latviešu dziedātāja Liene Greifāne dzīvo un mācās Maskavā, viņas faniem dzimtenē nav iemesla skumt – skatuves māksliniece par savām gaitām atskaitās sociālajos tīklos. Tāpat arī viņa atbalstītājus informē par saviem uzskatiem globāli svarīgos jautājumos. Šonedēļ viņa prātojusi par karu.

Drīz pēc pārcelšanās uz Maskavu Liene publiski pauda nostāju, ka Krievijā dzīve ir lētāka. Tāpat arī viņa sūkstījās par medikamentu cenām Latvijā un priecājās, ka kaimiņzemē zāles nav tik dārgas. Tagad viņas prātu nodarbina nemieri pasaulē un karš.

"Pasaulē notiek šausmu lietas, būtībā karš jau ir sācies. Civilie nogalina miermīlīgos ļaudis, lielvalstis bombardē citu teritorijas, saasinās savstarpējās attiecības starp valstīm, iedzīvotājiem un tā tālāk. Acīmredzami Trešais pasaules karš ir neizbēgams, jo ik gadu miljonus tērē ieroču iegādei, kaut kad jau tas viss ir jāsāk arī pielietot. Lielajiem gribas paspēlēt kariņu, kamēr pārējie cietīs.

Turēsimies kopā ne tikai vienas tautas iedzīvotāji, bet cilvēki kopumā. Mieru, mīlestību un saticību visiem pasaulē," savu analītisko vērtējumu par situāciju pasaulē sniegusi Liene.

Pārdomas dziedātāja publicējusi "Instagram" tīklā pie selfija, kurā ar pirkstiem demonstrē miera zīmes žestu.

Diemžēl diskusiju savu sekotāju vidū viņai pagaidām nav izdevies raisīt. Vairums komentētāju uzmanību pievērsuši Lienes valdzinošajam izskatam, nevis pārdomām.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!