Foto: Vida Press

Šonedēļ oficiālajā vizītē Vašingtonā ieradās Francijas prezidents Emanuels Makrons. Viņa tikšanās ar ASV līderi Donaldu Trampu izpelnījusies lielu mediju interesi. Tiesa, pastiprinātu ievērība tikusi arī abām ietekmīgo politiķu laulātajām draudzenēm Brižitai un Melānijai.

Mediji un stila kritiķi steigušo vētīt Makrona laulātās draudzenes un Trampa sievas izvēlētos tērpus, un, kā liecina modes etiķetes pārzinātāju atsauksmes, vadībā izvirzījusies ASV pirmā lēdija Melānija.

Jau vēstīts, ka, sagaidot ārzemju viesus pie Baltā nama, Melānija skatienus piesaistīja ar baltu platmali, kas bija tik zīmīga, ka aizēnoja Francijas pirmā pāra ierašanos Vašingtonā. Trampa kundzes izvēlētais ietērps Brižitai lika palikt otrajā plānā.

Savukārt smalkās vakariņās Baltajā namā abu prezidentu dzīvesbiedres nodemonstrējušas elegances paraugstundu, vēsta izdevums "The New York Times".

Gan Brižita, gan Melānija šim īpašajam notikumam bija izraudzījušās greznus, smalku zīmolu vakartērpus.

Tiek vēstīts, ka Melānija burtiski mirdzējusi "Chanel" augstās modes sudrabkrāsas vakartērpā, kas bagātīgi rotās ar kristāliņiem un fliteriem.

Savukārt Francijas pirmā lēdija bija ģērbusies "Louis Vuitton" baltā kleitā ar zeltītiem izšuvumiem, un viņas tērpam bija arī koķets šķēlums.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!