Foto: Privātais ahīvs

Latviešu basketbolista, NBA kluba Ņujorkas "Knicks" zvaigznes Kristapa Porziņģa ģimenes jaunākais pirkums – vairāk nekā 200 tūkstošus eiro vērts "Rolls-Royce Wraith" – kļuvis par vienu no pēdējo dienu apspriestākajiem tematiem, un Kristaps saviem atbalstītājiem un arī nelabvēļiem atkal devis kārtējo iemeslu pakulstīt mēles.

Aizvadītās nedēļas izskaņā basketbolists ieradās Latvijā, un lielu sabiedrības interesi izpelnījās smalkais auto, kurā viņš pozēja pie Liepājas ģerboņa. Vēlāk noskaidrojās, ka bildē redzamais "Rolls-Royce Wrath" pirms divām nedēļām tika reģistrēts uz Kristapa tēva Tāļa vārda.

Pašam Kristapam autovadītāja tiesības Latvijā pērn rudenī uz pusgadu tika atņemtas par būtisku atļautā braukšanas ātruma pārsniegšanu. Tas nozīmē, ka sportistam arī jāpārkārto B kategorijas teorētiskais eksāmens.

Kristaps, visticamāk, jau pa šo laiku būs nokārtojis formalitātes un atguvis tiesības, bet šonedēļ kāds aculiecinieks portālam "Delfi" ziņoja, ka jauno auto stūrē Kristapa brālis Mārtiņš.

Savukārt trešdien, 26. aprīlī, sportists "Instagram" īsajos video stāstos padalījies ar kadriem, kurus viņš iemūžinājis, sēžot autovadītāja vietā pie "Rolls-Royce" stūres. Viņš gan nav piedalījies satiksmē. Kā liecina sportista publicētās ainas, automašīna bijusi noparkota stāvvietā.
Savukārt dažas stundas vēlāk Kristaps devies naksnīgā izbraucienā, un šoreiz, kā liecina sportista publicētais video, viņš bijis pasažieris.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!