Foto: AFP/Scanpix/LETA/Privātais arhīvs/Vida Press

Ne tik sen atpakaļ mediji cītīgi sekoja līdzi Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) kluba Ņujorkas "Knicks" latviešu zvaigznes Kristapa Porziņģa virtuālajam flirtam ar vairākām "Instagram" daiļaviņām. Viena no viņām – fitnesa entuziaste un iedvesmotāja Džena Seltera – joprojām pamanās nokļūt ziņu virsrakstos.

Džena, kuras labi trenēto augumu sociālajos tīklos apjūsmo miljoniem cilvēku, savulaik bija bieža viešņa "Knicks" spēlēs. Viņas klātbūtne dažās Porziņģim ļoti veiksmīgās spēlēs sportista faniem pat lika izvirzīt neprātīgu teoriju, ka flirts ar "Instagram" skaistulēm ir basketbolista panākumu atslēga.

Modele un sportists arī sociālajos tīklos viens otram izrādīja simpātijas, nospiežot sarkano sirsniņu jeb "patīk" kādai bildītei un apmainoties ar komentāriem. Tiesa, februāra sākumā Porziņģis guva nopietnu ceļgala savainojumu, un, kas interesanti, drīz vien arī noplaka sabiedrības un mediju pastiprinātā interese par viņa mīlas dzīves peripetijām.

Jaunākie ārzemju ziņu virsraksti liecina, ka Džena laiku lieki netērē. Tā kā Porziņģis uz laiku pametis spēles laukumu, viņa naski atradusi jaunu sirdsāķīti, kuru aplidot un sirsnīgi atbalstīt spēlēs. Izdevums "The New York Post" vēsta, ka modele sākusi fanot par beisbolu.

Amerikāņu tabloīdi ziņo, ka pastiprinātu Selteras uzmanību izpelnījies beisbola komandas Ņujorkas "Yankees" spēlētājs Ārons Džadžs. Kas interesanti, "Knicks" bijušais galvenais treneris Džefs Hornačeks savulaik Porziņģi pat salīdzinājis ar Džadžu, jo abiem spēlēs bijuši gan kāpumi, gan kritumi.

"Izskatās, ka šajās dienās Dženas redzeslokā vairs nav vienradži," šomēnes vēstījuši vairāki tabloīdi. Tiek ziņots, ka modele pēdējā laikā apmeklējusi vairākas "Yankees" spēles.
Kāds zinātājs sporta aizkulišu tenku portālam "Sports Gossip" klāstījis, ka Seltera Āronam Džadžam "Instagram" tīklā sekojot jau kopš aizvadītā gada izskaņas. Pēdējos mēnešos viņa esot izmisīgi centusies sev pievērs sportista uzmanību.
"Džena "Instagramā" neseko daudziem, un tie, kuriem viņa seko, parasti ir saistīti ar fitnesu. Viņa arī nekad nav gājusi uz "Yankees" spēlēm, bet tagad pēkšņi sākusi izrādīt interesi, kad parādījās ziņas, ka Ārons ir izšķīries no savas draudzenes," apgalvojis anonīms informators.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!