Foto: Vida Press

Otrdien, 24. aprīlī, oficiālajā vizītē Vašingtonā ieradās Francijas prezidents Emanuels Makrons un viņa dzīvesbiedre Brižita. Ārzemju viesus pie Baltā nama sagaidīja ASV prezidents Donalds Tramps un viņa laulātā draudzene Melānija, kuras vizuālais tēls kļuvis par vienu no apspriestākajiem tematiem. Viņa pārsteigusi ar baltu platmali.

Trampa kundze, sagaidot ciemiņus, bija ģērbusies viscaur baltā. Savukārt lauvas tiesu uzmanības izpelnījusies cepure, kuru Melānija bija pieskaņojusi savam kostīmam, vēsta raidsabiedrība CNN.

Tiek vēstīts, ka Melānijas baltā platmale burtiski nozagusi šovu un pat aizēnojusi viesu ierašanos, jo visi skatieni bijuši pievērsti ASV pirmās lēdijas galvasrotai.

Ārzemju mediji naski noskaidrojuši, ka cepuri darinājis franču izcelsmes amerikāņu augstās modes dizaineris Hervs Pjērs, kurš jau agrāk sadarbojies ar pirmo lēdiju un rūpējās par viņas tēlu arī Trampa inaugurācijā.
Foto: Reuters/Scanpix/LETA

Tiesa, kā vēsta "The Washington Post", modes eksperti un stila etiķetes pārzinātāji Melānijas drosmīgo aksesuāru vērtējuši nevienprātīgi. Daļa slavējusi pirmās lēdijas izvēli, bet citi baltajai platmalei veltījuši skarbu kritiku, dēvējot to par pārāk teatrālu un pompozu.

Jāatzīmē, ka arī Francijas pirmā lēdija Brižita sagaidīšanas ceremonijā bija saposusies gaišā kostīmiņā, tomēr viņa Melānijas cepures dēļ šoreiz palikusi otrajā plānā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!