Foto: Publicitātes foto
Pirmdienas, 23. aprīļa, rīts ar negaidītu pārsteigumu sākās ļaudīm, kuri savās ikdienas gaitās devās tramvaja maršrutā no Stacijas laukuma uz Juglu un otrādi. Iemīļoti pašmāju mūziķi sabiedriskajā transportā sarīkoja jestru "tramvajballīti".

Pirmdienas rīts ne vienmēr sākas uz pozitīvas nots. Daudzi joprojām gremdējas atmiņās par brīvdienās pieredzēto un cenšas sakopot spēkus darba nedēļai.

Savukārt pilsētniekiem dienas cēliens parasti sākas ar steidzīgu iekāpšanu sabiedriskajā transportā, lai dotos uz darbu. Tiesa, dažiem veiksminiekiem pirmdienas rītā īpaši paveicās – viņus tramvajā sagaidīja atraktīva kompānija, kas bija gatava iedvesmot jaunai nedēļai.

TV raidījumu vadītājs Mārtiņš Kapzms un Latvijā populāri mūziķi mainīja ierasto lietu kārtību un sabiedriskā transporta pasažieriem nedaudz pagarināja brīvdienu sajūtu, iepriecinot viņus ar jautrību un kopīgu dziesmu dziedāšanu.

Tramvaja pasažierus pārsteidza Olga Rajecka, Mārtiņš Ruskis, Ieva Sutugova un Dainis Skutelis. Dziedātāji kopā ar pilsētniekiem skandināja tautā iemīļotas un labi zināmas melodijas.

Papildus jautrajai ballītei pasažieriem tika sagādāts vēl kāds pārsteigums – tiem, kuri par savu transportlīdzekli pirmdienas rītā bija izvēlējušies tieši "Alfa" tramvaju, tirdzniecības centrs braucienu uzsauca par brīvu.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!