Foto: Vida Press
Lielbritānijas prinča Viljama laulātā draudzene, Kembridžas hercogiene Katrīna ir nogādāta slimnīcā, jo viņai sākušās dzemdības, pirmdien, 23. aprīlī, vēsta Kensingtonas pils oficiālais "Twitter" konts.

Hercogiene ar automašīnu nogādāta uz Svētās Marijas slimnīcas Lindo spārnu Londonas rietumos, kur pasaulē nāca arī karaliskā pāra divi iepriekšējie bērniņi princis Džordžs un princese Šarlote.

Tiek vēstīts, ka hercogienei pirmdienas rītā sākušās dzemdību kontrakcijas. Līdzi viņai uz slimnīcu devies arī dzīvesbiedrs Viljams.

Jāatzīmē, ka karaliskās ģimenes fani, nodrošinājušies ar pārtikas un suvenīru krājumiem, jau pirms aptuveni divām nedēļām sāka pie slimnīcas celt teltis un gaidīt hercogienes dzemdības.

Arī Lielbritānijas bukmeikeru kantoriem pēdējie pāris mēneši bijuši ļoti rosīgi, jo karaliskās ģimenes fani cītīgi prognozējuši gan vēl nedzimušā bērniņa dzimumu, gan vārdu, gan dzimšanas dienas datumu, gan garumu, masu un citas dzemdību detaļas.

Kā vēsta britu laikraksti, populārāko vārdu topa augšgalā šobrīd ierindojas Alise, ja pāra trešais bērns būs meitenīte, savukārt Filips vai Artūrs, ja Viljamam un Katrīnai pieteiksies dēliņš.

Katrīnas un Viljama trešais bērniņš būs piektais rindā uz Lielbritānijas troni.

Visām aktualitātēm par notikumiem dzemdību norisē iespējams sekot līdzi teksta tiešraidēs dažādos britu medijos, kas cītīgi tur roku uz pulsa par jaunumiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!