Foto: Publicitātes foto
Svētdienas, 22. aprīļa, vakarā TV3 skatītāju novērtējumam tika sniegts slavenību pārvērtību šova "Izklausies redzēts" pusfināls, kurā tika noskaidroti tie četri veiksminieki, kas sacentīsies lielajā finālā.

Pārvērtību šova pusfināla raidījumā uzvaras laurus plūca Veronika Plotņikova, kura šajā vakarā bija iejutusies Edītes Piafas tēlā.

Savukārt koncerta izskaņā šova vadītājs Renārs Zeltiņš arī atklāja lielāko intrigu – summējot visos raidījumos iegūtos punktus, "Izklausies redzēts" finālā iekļuva Aija Vītoliņa, Veronika Plotņikova, Atis Ieviņš un Nauris Brikmanis.

To, kādos tēlos iejusties finālā, dalībnieki izlems paši, un viņu vērtēšana būs skatītāju rokās.

Jāatzīmē, ka šajā vakarā nedaudz mainījās balsošanas kārtība. Pirmie savus piecus punktus katrs kolēģiem piešķīra dalībnieki, un tad jau bija laiks arī žūrijas vērtējumam.

Kopvērtējumā divas dalībnieces dalīja pirmo vietu – vienādu punktu skaitu saņēma Aija Vītoliņa un Veronika Plotņikova, kura tad arī tika atzīta par uzvarētāju, jo bija ieguvusi augstāku punktu skaitu no žūrijas.

Tāpat finālā uz skatuves kāps arī Juris Jope, Edgars Pujāts, Evilena Protektore un Raimonda Vazdika – šie dalībnieki apvienosies duetos un uzstāsies kā viesmākslinieki.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!