Foto: F64/DELFI/Privātais arhīvs
Arī šonedēļ pasaules un Latvijas šovbiznesā netrūka karstu ziņu, par kurām trīt mēles un lauzīt galvas, un "Delfi Izklaide" ierasti piedāvā atskatu uz dažiem no spilgtākajiem un visvairāk apspriestajiem tematiem.

Binnija atklāj, kāpēc pajuka attiecības ar dēliņa tēvu

Foto: Publicitātes foto

Uzņēmēja, skaistumkopšanas salona "BB Binnija" īpašniece Binnija Ārberga pirms diviem gadiem laida pasaulē dēlu Luisu. Tiesa, drīz pēc mazuļa nākšanas pasaulē tapa zināms, ka attiecības ar bērniņa tēvu ugunsdzēsēju Matīsu Upleju (abi attēlā) ir izjukušas, un tagad viņa sīkāk izklāstījusi šķiršanās iemeslus.

Lasīt vairāk

Briedis publiski kacina Usiku par atcelto cīņu

Foto: DELFI

Šonedēļ tapa zināms, ka ukraiņu boksera Oleksandra Usika traumas dēļ atcelts Pasaules boksa supersērijas (WBSS) fināls pirmā smagā svara kategorijā, kurā viņam ringā bija jātiekas ar Krievijas bokseri Muratu Gasijevu. Latvijas labākais bokseris Mairis Briedis izmantojis iespēju nedaudz paķircināt Usiku.

Lasīt vairāk

Iedvesmojošā LNT personība Rūta publisko drosmīgu foto

Foto: Privātais arhīvs

Kanāla LNT personība Rūta Dvinska pērn laida pasaulē pirmdzimto meitiņu Grietu, un viņa ātri vien kļuvusi par vienu no iedvesmojošākajām Latvijas jaunajām māmiņā interneta vidē. Šonedēļ viņa savus atbalstītājus iepriecinājusi ar ļoti drosmīgu foto, kurā tapusi iemūžināta bez biezas grima kārtas uz sejas.

Lasīt vairāk

Šķirta dziedātājas Ievas Sutugovas laulība

Foto: DELFI

Latviešu dziedātāja Ieva Sutugova vasarā pirms četriem gadiem jūras krastā Mērsragā mija gredzenus ar mūziķa Arņa Miltiņa dēlu pianistu Jāni Miltiņu. Šopavasar tapis zināms – laulība nesen šķirta.

Lasīt vairāk

Ļaudis netiek galā ar elementāru prāta mežģi

Foto: Twitter.com/jiteshpillaai

Sociālo tīklu lietotājiem ļoti patīk ne tikai sacensties asprātībā, bet arī erudīcijā, un lielu ievērību izpelnījies kārtējais prāta asināšanas uzdevums, kas, lai gan pirmajā acu uzmetienā šķiet ļoti vienkāršs, daudziem sagādājis milzu grūtības.

Lasīt vairāk

Izvēlēta šī gada skaistākā sieviete pasaulē

Foto: Reuters/Scanpix/LETA

Populārais amerikāņu žurnāls "People" šonedēļ nosaucis šī gada skaistāko sievieti pasaulē – šis tituls piedēvēts popdziedātājai Pink.

Lasīt vairāk

Elitas Veidemanes tvīts sadusmo Porziņģa atbalstītājus

Foto: LETA

Ceturtdien, 19. aprīlī, Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) kluba Ņujorkas "Knicks" latviešu zvaigzne Kristaps Porziņģis publicēja pirmo dokumentālās īsfilmas epizodi par savu atlabšanu no smagās traumas.

Lasīt vairāk

Video: Roberts Gobziņš sociālā projekta zvaigzni Lauru noved līdz asarām

Foto: Publicitātes foto

Ceturtdienas, 19. aprīļa, vakarā kanāla "STV Pirmā!" skatītāju vērtējumam tiks nodota televīzijas projekta "Mamm’, brauc mājās" jaunākā sērija, kurā mūziķa Roberta Gobziņa un viņa sievas Madaras ikdienā iejutīsies sociālajā šovā "Caur ērkšķiem uz..." iepazītā Laura.

Lasīt vairāk

Skumji foto: Savulaik varenākais dinozauru parks grimst aizmirstībā

Foto: Caters News/Scanpix/LETA

ASV Ārkanzasas štats savulaik varēja lepoties ar lielāko un iespaidīgāko dinozauru parku visā plašajā pasaulē. Tiesa, jau daudzus gadus tas ir slēgts, un tagad par agrāko dienu spozmi atgādina vien sūnām apaugušas rāpuļu skulptūras.

Lasīt vairāk

Laura Rizzotto žilbina 'Eirovīzijas' koncertā Amsterdamā

Foto: Vida Press

Strauji tuvojas maijs, kas Portugālē norisināsies starptautiskais dziesmu konkurss "Eirovīzija". Latviju tajā šogad pārstāvēs Laura Rizzotto, kura jau guvusi starptautisku atzinību un iemantojusi arī prāvu atbalstītāju pulciņu.

Lasīt vairāk

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!