Foto: Vida Press

Pavisam drīz gredzenus mīs britu princis Harijs un amerikāņu aktrise Megana Mārkla, un topošā sieva par uzmanības trūkumu nevar sūdzēties. Prese un sabiedrība vēro ikkatru līgavas soli, un pagaidām viss rit kā pa diedziņu – pavalstnieki par viņu ir stāvā sajūsmā.

Īpaši dedzīgi medijos tiek iztirzātas Meganas manieres un ģērbšanās stils. Harija līgava jau vairākkārt apliecinājusi, ka viņa nebaidās pārkāpt nerakstītus karaliskās etiķetes likumus, un viņas gaumes izjūtu slavē gan modes eksperti, gan cilvēki no tautas.

Trešdien 18. aprīlī, princis ar līgavu kopā apmeklējis oficiālu pasākumu Londonā, un Megana atkal pārsteigusi ar ļoti pārdomātu, elegantu un modīgu apģērbu salikumu.

Viņa uz pasākumu devās gaišā kleitā ar sīkām, melnām strīpiņām. Savukārt kājās prinča topošā sieva bija apāvusi smalkas kurpītes uz ļoti augstiem papēžiem, bet uz pleciem viņa bija uzmetusi žaketīti.

Kā vēsta britu mediji, redzams, ka Megana savā stilā diezgan daudz iedvesmojusies no Harija mirušās mammas princeses Diānas. Arī viņa, starp citu, bieži vien bija iecienījusi mēteli vai žaketi vienkārši uzlikt uz pleciem, nevis uzvilkt mugurā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!