Foto: Publicitātes foto

Uzņēmēja, skaistumkopšanas salona "BB Binnija" īpašniece Binnija Ārberga pirms diviem gadiem laida pasaulē dēlu Luisu. Tiesa, drīz pēc mazuļa nākšanas pasaulē tapa zināms, ka attiecības ar bērniņa tēvu ugunsdzēsēju Matīsu Upleju (abi attēlā) ir izjukušas, un tagad viņa sīkāk izklāstījusi šķiršanās iemeslus.

Binnija ar sava dēliņa tēvu iepazinās viņas vadītajā televīzijas šovā "Precamies!?!", un abi kādu laiku tika dēvēti par vienu no saskanīgākajiem pārīšiem pašmāju šovbiznesa aprindās. Abi arī publiskos pasākumos viens pret otru maigumu neslēpa.

Kopīgu ģimenes ligzdiņu pārim gan neizdevās iekārtot, un pēc dēla piedzimšanas attiecības starp Binniju un Matīsu pamazām izkūpēja.

"Patiesībā mūsu attiecības visu laiku bija dūmakā tītas. Man bija ilūzija par Matīsu un mūsu attiecībām, kā dūmakainu gleznu biju to ielikusi zelta rāmītī, lai tā skaisti karātos pie sienas. Bet ilūzijas jau ik pa laikam mēdz sabrukt, un sabruka arī šī," intervijā žurnāla "Ieva" jaunākajā numurā stāstījusi Binnija.

Uzņēmēja prātojusi, ka, iespējams, abus apžilbinājusi iepazīšanās šovā. Kad prožektori izdzisuši, ilūzija zudusi, attiecības noplakušas. Tiesa, Matīss Binnijai dāvājis vislielāko dārgumu – dēliņu, un tāpēc šis vīrietis vienmēr būs viņai tuvs un mīļš. Tāpat arī Binnija uzsvērusi, ka neko nenožēlojot, jo šo attiecību rezultāts bērniņš.

"Kā Luisa mamma un tētis mēs saprotamies, cienām viens otru, un tas ir ļoti svarīgi. Matīss brauc ciemos, viņiem ar dēlu ir lieliska saskaņa, un es redzu, ka satiekoties viņi abi ir laimīgi. Man tas ir pats svarīgākais, lai bērns redz un jūt, ka tiek mīlēts, un viņa bērnība būtu drošības saliņa. Mans mammas uzdevums ir viņam to nodrošināt," tā Binnija.

Uzņēmēja skaidrojusi, ka pret Matīsu neizjūtot nekādu aizvainojumu vai rūgtumu, un piebildusi, ka "es viņā redzu tikai Lū tēvu, nevis vīrieti".

Tāpat arī reizi gadā Matīss dēla dzimšanas dienā satiekas ar Binnijas draugiem un viņas brāli, bet puisēna tēvs ir iemantojis uzņēmējas tuvāko cilvēku cieņu, un visi kopā vienmēr jūtoties ļoti komfortabli.

Savukārt taujāta par savu šī brīža attiecību statusu, Binnija norādījusi, ka pagaidām vēl neesot gatava savā dzīvē ielaist kādu vīrieti. Šobrīd viņa visu savu laiku veltot dēliņa audzināšanai.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!