Foto: AP/Scanpix
Daudzas daiļā dzimuma būtnes bērnībā spēlējušās ar bārbijām, bet citas pašas par tādām kļuvušas, kad pieaugušas, un glītā lellīte joprojām ir miljoniem mazu meitenīšu mīļākā rotaļlieta. Tiesa, arī Bārbijai ir savi noslēpumi, un nesen ievērību izpelnījies viens no tiem.

Par Bārbijas dzimšanas dienu tiek dēvēts 1959. gada 9. marts. Lelles vārds komentārus neprasta, bet daudzi, iespējams, nemaz nenojauš, ka Bārbijai visus šos daudzos gadus bijis arī uzvārds.

Aizvadītajā nedēļā ASV tika atzīmēta nacionālā māsu un brāļu diena. Svētkos savus fanus oficiālajā "Twitter" kontā uzrunājusi arī Bārbija.

Viņa padalījusies ar leļļu ģimenes foto, kurā tapusi iemūžināta kopā ar māsām. "Priecīgu nacionālo māsu un brāļu dienu no māsām Robertsām," vēstījusi Bārbija.

Kā vēsta ārzemju mediji, Bārbijas tvīts pārsteidzis daudzus. Vairums ļaužu nav nojautuši, ka lellei ir arī uzvārds, un dažiem tas bijis īsts trieciens.

Vēl jo lielāks bijis interneta lietotāju pārsteigums, kad atklājies, ka Bārbija nemaz nav lellītes īstais vārds. Tas ir atvasinājums no vārda Barbara.

Turklāt viņai, kā izrādās, ir veseli divi vārdi. Tikai retais spējis sagremot faktu, ka Bārbijas pilnais vārds un uzvārds ir Barbara "Bārbija" Milisenta Robertsa.

Tad sekojis nākamais trieciens. Tie, kuri zina daudz dažādu faktu par lelli, komentāros atklājuši, ka Bārbijai arī esot vecāki, kurus sauc Džordžs un Mārgareta. Un arī lellītes draudziņš vis neesot vienkārši Kens, bet gan Kenets "Kens" Kārsons.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!