Foto: Publicitātes foto
Sestdien, 14. aprīlī, arhitektūras un mediju centrā "H2O 6" norisinājās viena no šī pavasara krāšņākajām tērpu skatēm – kāzu un vakarkleitu modes šovs, kurā sabiedrībā zināmas dāmas atrādīja dažādu zīmolu jaunākās kolekcijas.

Kāzu un vakarkleitu modes šovā defilēja tādas populāras dāmas kā TV dīva Grēta Gorjučko, akrises Elīna Dambe, Dārta Daneviča, Kristīne Krūze, Madara Botmane, Jana Čivžele, Inga Alsiņa-Lasmane un Zane Vaļicka, kamaniņbraucēja Ulla Zirne, skaistumkonkursu dalībniece Diāna Kubasova, dizainere Sanita Avotiņa, modes blogere Alina Kellere un dziedātāja Rūta Reinika.

Pasākuma apmeklētāji modes skati baudīja pie grezni dekorētiem un bagātīgi klātiem galdiem, mielojoties ar dažādām uzkodām un šampanieti.

Vakara gaitā apmeklētājus sagaidīja arī dažādi muzikāli pārsteigumi, par ko bija parūpējušies dažādi mākslinieki – dziedātājs Justs, dejotāja un horeogrāfe, "Spēlmaņu nakts" laureāte Liene Grava, dziedātāja Elza Rozentāle un grupa "Experimento". Savukārt par pasākuma vadīšanu un kopējo atmosfēru rūpējās Mārtiņš Kapzems.

"Mēs vēlamies parādīt sievietes un līgavas, mūsuprāt, patieso būtību – ziedēšanu. Tieši tādēļ šo šovu bijām iecerējuši ne vien kā greznu modes skati, bet arī atelpas brīdi no ikdienas, īpaši jau līgavām, kas šobrīd aktīvi sākušas plānot savas kāzas," vēsta modes šova idejas autore, medija "Līgavām" direktore Iveta Rikmane.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!