Foto: AP/Scanpix
Viens no šovbiznesa slavenākajiem klaniem – Kardašjanu-Dženneru ģimene – šonedēļ kļuvusi vēl kuplāka. Ceturtdien, 12. aprīlī, pasaulē nākusi Hlojas Kardašjanas un NBA kluba Klīvlendas "Cavaliers" spēlētāja Tristana Tompsona kopīgā meitiņa.

Pirmais šos skaistos jaunumus visai pasaulei steidzis pavēstīt tabloīds "TMZ", kas no Kardašjanu ģimenei pietuvinātiem avotiem uzzinājis, ka dzemdības notikušas kādā slimnīcā Klīvlendas pievārtē.

Tāpat arī anonīmi informatori atklājuši, ka dzemdībās piedalījušās Hlojas māsas Kima un Kortnija, kā arī māmiņa Kristena.

Arī meitiņas tēvs Tompsons bijis līdzās. Jāatzīmē, ka basketbolista vārds šonedēļ tika ierauts krāpšanas skandālā – viņš tika pieķerts neuzticībā. Publiskajā telpā tika nopludināts video, kas liecināja, ka aizvadītās nedēļas izskaņā sportists Manhetenas naktsklubā izklaidējies un skūpstījies ar kādu noslēpumainu sievieti.

Arī slavenību dzīvi atspoguļojošajam izdevumam "People" vairāki avoti apstiprinājuši, ka Hloja piedzemdējusi meitu.

Šis ir 33 gadus vecās Hlojas pirmais bērns. Savukārt Tompsonam no iepriekšējām attiecībām ir gandrīz pusotru gadu vecs dēliņš, kurš nāca pasaulē, kad basketbolists jau bija sācis tikties ar Kardašjanu.

Kardašjanu ģimene nekādus sīkākus komentārus medijiem pagaidām nav sniegusi.

We are ready whenever you are little mama 🦋

A post shared by Khloé (@khloekardashian) on Apr 9, 2018 at 6:24am PDT

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!