Foto: Publicitātes foto

Pērnā gada rudenī TV3 skatītāju novērtējumam tika sniegts seriāls "Svešā seja" par spraigajiem notikumiem un kriminālajām kaislībām Muižnieku ģimenē. Tiesa, visiem stāstiem reiz pienāk beigas, un šonedēļ tapis zināms – maijā seriāla uzņemšana tiks pārtraukta.

Pašmāju seriāls "Svešā seja" savu pirmizrādi piedzīvoja 2017. gada 18. septembrī, un sākotnēji seriāla sižetiskās līnijas centrā savijās stāsts par plastisko ķirurģiju un netīro biznesu, noklusētu patiesību ģimenē, kā arī mīlestību un cerību. Turpretim otrā sezona savu ceļu pie skatītājiem uzsāka ar lielām rokādēm seriāla galvenajā vēstījumā, lielāku uzmanību pievēršot galveno varoņu savstarpējām attiecībām, akcentējot mīlestību un ģimenes vērtības, kā arī humoram, bet kriminālo sižeta līniju atstājot otrajā plānā.

17. maijā noslēgsies seriāla "Svešā seja" 2. sezona. Tā kā katrs stāsts reiz beidzas, tad šīs sezonas noslēgums būs arī seriāla fināls, jo kanāls TV3 ir pieņēmis lēmumu, ka seriāla uzņemšana netiks turpināta.

"Viena seriāla stāsts ir izstāstīts, taču mums skatītājiem ir divas labas ziņas. Pirmā – jau 21. maijā atklājam iemīļotā seriāla "Viņas melo labāk" jauno sezonu. Otrā – esam sākuši strādāt pie jauna ikdienas seriāla koncepta un būsim ļoti prasīgi attiecībā uz jaunā seriāla kvalitātes kritērijiem," saka "All Media Baltics" vadītāja Latvijā Baiba Zūzena.

"Jauno seriālu veidosim, sekojot pasaules tendencēm un Latvijas skatītāju vēlmēm, – meklēsim saistošu un aktuālu stāstu, turpināsim piesaistīt pašmāju iemīļotākos aktierus un seriālu filmēsim nevis studijā, bet gan reālā vidē. Mēs ticam, ka radīsim seriālu, kas aizraus un neatstās vienaldzīgu mūsu prasīgo skatītāju," uzsver Zūzena.

Seriālā "Svešā seja" piedalījusies virkne iemīļotu un pazīstamu pašmāju aktieru – Dārta Daneviča, Kaspars Dumburs, Egils Melbārdis, Niklāvs Kurpnieks, Zigurds Neimanis, Andris Bērziņš, Iveta Pole, Vita Vārpiņa un vēl daudzi citi. Tā pirmajā sezonā filmējās arī Ģirts Ķesteris. Savukārt nesen aktieru pulciņu papildināja Kristīne Belicka.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!