Foto: AP/Scanpix
Liebritāniju pamazām pārņem karaliskā bēbja gaidīšanas neprāts. Jau vēstīts, ka šomēnes pasaulē nāks prinča Viljama un Kembridžas hercogienes Katrīnas trešais kopīgais bērns. Vēl nedzimušā mazuļa dzimumu joprojām apvij noslēpumainības plīvurs, bet tas pavalstniekiem neliedz izteikt minējumus par vārdiņu, kādu vecāki ieplānojuši dot savai atvasei.

Britu mediji steidz ziņot, ka bukmeikeru kantoriem šis esot ļoti rosīgs laiks. Hercogienei kuru katru brīdi jādzemdē, un karaliskās ģimenes fani cītīgi prognozē gan vēl nedzimušā bērniņa dzimumu, gan vārdu, gan dzimšanas dienas datumu, gan garumu, masu un citas dzemdību detaļas.

Izdevums "Mail Online" šonedēļ vēsta, ka populārāko vārdu topa augšgalā šobrīd ierindojas Alise, ja pāra trešais bērns būs meitenīte, savukārt Filips, ja Viljamam un Katrīnai pieteiksies dēliņš.

Ar vārdu Filips lepojas arī Viljama vectēvs – karalienes Elizabetes II vīrs. Savukārt vārds Alise savulaik tika dots karalienes Viktorijas un prinča Alberta otrajai meitai, kura piedzima 1843. gadā.

Tiek vēstīts, ka britu karaļnams parasti neaizraujas ar neparastiem bērnu vārdiņiem, priekšroku dodot bijušo monarhu un citu savu savu senču godināšanai, un gandrīz droši var teikt, ka arī pāra trešā bērna vārda izvēlē ģimene pieturēsies pie klasiskām vērtībām.

Katrīnas un Viljama ģimenē jau aug dēls princis Džordžs, kuram šovasar apritēs pieci gadi. Savukārt maijā trešo dzimšanas dienu svinēs pāra meitiņa Šarlote.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!