Foto: Publicitātes foto/LETA
Arī šonedēļ pasaules un Latvijas šovbiznesā netrūka dažādu kaislību, un "Delfi Izklaide" ierasti piedāvā atskatīties uz dažiem no apspriestākajiem tematiem.

No slavas zenīta līdz slīgšanai parādos: dzīve pēc seriāla 'Beverlihilsa'

Foto: Vida Press

Pirms 28 gadiem televīzijas ekrānos parādījās seriāls "Beverly Hills, 90210"("Beverlihilsa"), kuram tapa desmit sezonas. Lai gan visi galveno lomu atveidotāji tolaik bija jauniešu elki, tikai dažiem no viņiem izdevies līdz mūsdienām noturēt savulaik gūto atpazīstamību.

Lasīt vairāk

Abu Meri neizprot sašutumu par jaunajām attiecībām; atvainojas bijušajai sievai

Foto: LETA

Pirms nepilna gada daudzus pārsteidza vēsts, ka tiek šķirta uzņēmējas Lindas Mūrnieces un politiķa un gastroenterologa Hosama Abu Meri laulība. Aizvadītajā nedēļā tapa zināms, ka vīrietis uzsācis attiecības ar "Rīta Panorāmas" vadītāju Lindu Krūmiņu, un jaunais mīlas pāris zibenīgi kļuvis par vienu no pašmāju kuluāros apspriestākajiem tematiem.

Lasīt vairāk

'Knicks' fanus satrauc Porziņģa valdzinātājas divdomīgais vēstījums

Foto: Vida Press/Reuters/Scanpix/LETA

Latviešu basketbolists, Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) kluba Ņujorkas "Knicks" zvaigzne Kristaps Porziņģis februāra sākumā gūtās ceļgala traumas dēļ uz ilgāku laiku pametis spēles laukumu. Kad jau šķita, ka arī ļaužu lielā interese par sportista flirtu ar "Instagram" daiļaviņām sākusi pierimt, fani tomēr pamanījušies atrast jaunu iemeslu, lai patrītu mēles.

Lasīt vairāk

Hosams Abu Meri kļūst par TV raidījuma vadītāju

Foto: LETA

Politiķis un gastroenterologs Hosams Abu Meri pieņēmis jaunu izaicinājumu – aprīlī viņš debitēs televīzijā, kanālā LNT vadot raidījumu "Dzīvīte brīvdienās". Tā būs Latvijas simtgadei veltīta stāstu sērija par 12 spilgtām personībām, kuras savu dzīvi veltījušas medicīnai.

Lasīt vairāk

Šķiras operas zvaigzne Kristīne Opolais un diriģents Andris Nelsons

Foto: LETA

Negaidītu paziņojumu izplatījis spožais mākslinieku pāris Andris Nelsons un Kristīne Opolais – izcilais diriģents un starptautiski atzītā operdziedātāja pēc septiņiem laulībā nodzīvotiem gadiem nolēmuši iet šķirtus ceļus.

Lasīt vairāk

Video: Elbakjans skaidro savu paradumu noparkot auto nepiemērotās vietās

Ielu sporta un kultūras kustības "Ghetto Games" līderis Raimonds Elbakjans vairākkārt nonācis visu redzošās sabiedrības un mediju uzmanības lokā ar to, ka viņš savu "Toyota" džipu novietojis pagalam nepiemērotās vietās. Televīzijas kanāla "STV Pirmā!" raidījumā "Starp mums runājot" viņš izskaidrojis savu rīcību.

Lasīt vairāk

Nikolu Krištopani sadusmo ļoti nepieklājīgs autovadītājs

Foto: Publicitātes foto

Garo brīvdienu priekšvakarā nepatīkamu situāciju piedzīvojusi ekspremjera Viļa Krištopana meita Nikola Krištopane. Viņu nokaitinājis kāds ļoti nepieklājīgs šoferis.

Lasīt vairāk

Santa Pīlēna ir ceturtā bērna gaidībās

Foto: DELFI

Skaisti jaunumi bērnu modes blogerei Santai Pīlēnai un arhitektam Mārtiņam Pīlēnam – viņu ģimenē gaidāms pieaugums.

Lasīt vairāk

Holivudas spīdeklis Kveids beidzot komentē attiecības ar Santu Auziņu

Foto: Vida Press

Amerikāņu aktiera Denisa Kveida sirdi pirms pāris gadiem iekaroja latviešu izcelsmes modele Santa Auziņa, kura par viņu ir 32 gadus jaunāka. Par spīti tam, ka nelabvēļi šīm attiecībām paredzēja īsu mūžu, abi joprojām ir laimīgi kopā un dūdo kā divi iemīlējušies balodīši.

Lasīt vairāk

Pašmāju interneta hits: Skutelis iesmej par brūkošo Vanšu tiltu

Foto: Kadrs no video

Populārais "Pusnakts šovs septiņos" ar Jāni Skuteli atkal sarūpējis video par aktuālu tēmu, kas ātri vien kļuvis par vietējā mēroga interneta sensāciju. Šoreiz komiķis iesmējis par brūkošo Vanšu tiltu.

Lasīt vairāk

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!