Aizvadītajā nedēļā kanālā "STV Pirmā!" pirmizrādi piedzīvoja Latvijā līdz šim nebijis ģimeņu attiecību šovs "Mamm’, brauc mājās!", un šonedēļ kādai kuplai saimei Latgalē risināt problēmas palīdzēs dejotāja un skaistumkonkursu dalībniece Liene Skulme.

Liene dosies uz Rēzeknes pusi, kur Strūžānos dzīvo 66 gadus vecais Gurijs un par viņu 30 gadus jaunākā sieva Ineta. Viņi audzina septiņu bērnus, un ģimenes ikdienā netrūkst dažādu rūpju un likstu.

Arī pāra attiecībās iezagusies rutīna, un jaunu dzirksti šai savienībai centīsies piešķilt Liene Skulme, kura uz kādu laiku aizvietos Inetu un viņas vietā uzraudzīs ģimenes pavardu, rūpēsies par bērniem un būs "jaunā mamma". Gurija dzīvesbiedre tikmēr atpūtīsies no ikdienas rūpēm.

Gurijam Liene uzreiz iepatiksies – viņu savaldzinās simpātiskās blondīnes izskats. "Skaistule!" savu sajūsmu nespēs slēpt kuplā bērnu pulciņa tēvs. Tiesa, viņš arī piebildīs, ka ļoti gribētu redzēt, kā nupat iepazītā sieviete izskatās bez "špakteļa".

Lienei īsā laikā izdosies iemantot Gurija un bērnu uzticību, satuvināties ar viņiem un kļūt par draugiem. Tas gan ļoti apbēdinās īsto mammu Inetu, kura, lai gan būs pateicīga par to, ka Liene uzlabojusi attiecības viņas ģimenē, atgriežoties mājās līdz galam nespēs samierināties ar domu, ka tuviniekiem "jaunā mamma" tik ļoti gājusi pie sirds.

Raidījums kanālā "STV Pirmā!" būs skatāms ceturtdien, 29. martā, pulksten 21.00.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!