Foto: Vida Press
Pirms 28 gadiem televīzijas ekrānos parādījās seriāls "Beverly Hills, 90210"("Beverlihilsa"), kuram tapa desmit sezonas. Lai gan visi galveno lomu atveidotāji tolaik bija jauniešu elki, tikai dažiem no viņiem izdevies līdz mūsdienām noturēt savulaik gūto atpazīstamību.

Viena no seriāla zvaigznēm, par kuru joprojām interesējas prese, ir Donnas Mārtinas atveidotāja Torija Spellinga, kuras tēvs Ārons Spellings, starp citu, bija seriāla producents.

Kad Torija sāka filmēties, viņa vēl nebija pilngadīga. Turklāt tiek uzskatīts, ka viņa pie lomas seriālā tika, pateicoties tēva gādībai, nevis pašas neizmērojamajam talantam, un lielā mērā to arī apstiprina fakts, ka pēc "Beverlihilsas" beigām viņai tā arī nekad nav izdevies aktrises karjerā gūt vērā ņemamus panākumus.

Tiesa, ārzemju medijiem joprojām ļoti interesē viņas privātās dzīves gaitas, jo to gadu gaitā apvijuši dažādi skaļi skandāli un publiska netīrās veļas mazgāšana.

Maijā Torijai apritēs 45 gadi. Aktrises privātās dzīves kontā ir divas laulības un pieci bērni. Savukārt, kā vēsta slavenību dzīvi atspoguļojošie mediji, viņas bankas kontā gan jau vairākus gadus svilpojot vējš – sieviete ir nonākusi lielās naudas grūtībās un slīgst parādos.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!