Foto: Vida Press/Reuters/Scanpix/LETA

Latviešu basketbolists, Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) kluba Ņujorkas "Knicks" zvaigzne Kristaps Porziņģis februāra sākumā gūtās ceļgala traumas dēļ uz ilgāku laiku pametis spēles laukumu. Kad jau šķita, ka arī ļaužu lielā interese par sportista flirtu ar "Instagram" daiļaviņām sākusi pierimt, fani tomēr pamanījušies atrast jaunu iemeslu, lai patrītu mēles.

Starp daiļavām, kuras izpelnījušās latviešu basketbolista simpātijas, īpaši izceļas fitnesa iedvesmotāja un modele Džena Seltera, kuras labi trenētā auguma aprises sajūsminājušas miljoniem ļaužu visā pasaulē. Viņas klātbūtne Porziņģim ļoti veiksmīgās spēlēs sportista faniem savulaik pat lika izvirzīt neprātīgu teoriju, ka flirts ar "Instagram" skaistulēm ir viņa panākumu atslēga.

Kad Porziņģis vēl nebija guvis traumu, Džena visai bieži tika manīta viņa spēlēs. Tāpat arī abi sociālajos tīklos viens otram apliecināja savas simpātijas, kādai bildei nospiežot sarkano sirsniņu. Pat daiļavas māmuļa Džila medijiem steidza komentēt meitas attiecības ar latviešu sportistu.

Pēdējā laikā minējumi par abu jauniešu attiecībām bija pieklusuši, bet šonedēļ Džena atkal sarūpējusi iemeslu kulstīt mēles. Simpātiskā sieviete "Instagram" tīklā publicējusi foto, kurā pozā bikini, un momentuzņēmums papildināts ar divdomīgu aprakstu. "Bez tevis labāk," vēstījusi Džena.

Vēsture jau pierādījusi, ka Porziņģa acīgajiem faniem nekas nekad nepaslīd garām, un arī šoreiz Dženas vēstījums nav palicis nepamanīts.

"Knicks" fani bildes komentāru sadaļā naski prātojuši, ko modele īsti vēlējusies pateikt, un daži tik ļoti satraukušies, ka komentāros atzīmējuši Porziņģi, mudinot viņu apskatīt bildes aprakstu.

Mazāk nekā diennakts laikā bilde izpelnījusies pusmiljonu sarkano sirsniņu jeb "patīk" un tūkstošiem komentāru, kuru vidū izlasāmas arī fanu bažas par to, kā Dženas un Porziņģa simpātiju noplakšana varētu ietekmēt sportista atlabšanu no traumas.

Citi gan satrauktos prātus steiguši nomierināt – Porziņģis un Džena viens otram joprojām sekojot "Instagramā" un esot muļķīgi tādu nieku dēļ celt lielu brēku.

Better off without you

A post shared by Jen Selter (@jenselter) on Mar 26, 2018 at 9:17am PDT

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!