Foto: Vida Press
Viens no laimīgas un saskanīgas ģimenes rādītājiem, pēc daudzu domām, ir kupls bērnu pulciņš. Šim uzskatam sekojusi arī virkne slavenību, un "Delfi Izklaide" piedāvā iepazīties ar dažiem no tiem, kuri parūpējušies par īpaši daudz pēcnācēju.

Pirmais bērns – 38 gadu vecumā

Foto: Vida Press
Popmūzikas karalienei Madonnai ir seši bērni, četri no tiem – adoptēti. 1996. gada oktobrī pasaulē nāca dziedātājas pirmdzimtā – meita Lurdesa (abas attēlā), kuras tēvs ir fitnesa treneris Karloss Leons. Madonnai toreiz bija 38 gadi. Pēc pusgada Madonnas un Karlosa ceļi šķīrās. Kā draugiem viņiem esot daudz ciešākas attiecības nekā mīļākajiem, pavēstīja mūziķe.

2000. gadā Madonna savam toreizējam vīram britu režisoram Gajam Ričijam dāvāja dēlu Roko, bet 2006. gada oktobrī abi nolēma adoptēt gadu vecu puisēnu no Āfrikas valsts Malāvijas – Deividu Bandu (abi attēlā zemāk). Viegli gan tas nenāca. Izrādījās, ka Malāvijas likumos noteikts – vecākiem, kuri grib adoptēt, šajā valstī jānodzīvo vismaz gads. Madonna gan par adopciju vienojās ar puisēna tēvu, pavēstīja, ka neesot nekāda likuma, kurā būtu runa par adopciju uz ārvalstīm, un 2008. gada maijā Deivids oficiāli kļuva par Madonnas dēlu. Pagāja pusgads, un Madonna ar Ričiju izšķīrās.

Foto: Vida Press
2009. gada jūnijā Madonna adoptēja vēl vienu bērnu no Malāvijas – četrus gadus vecu meitenīti Mērsiju Džeimsu.

"Es Mērsiju satiku drīz pēc tam, kad iepazinu Deividu. Mersija slimoja ar malāriju, Deivids – ar pneimoniju. Un, kad es viņus turēju rokās, es viņiem ausīs čukstēju, ka par viņiem parūpēšos. Es apsolīju, ka viņi izaugs spēcīgi un veselīgi," pērnvasar, atklājot Malāvijā pediatriskās ķirurģijas un intensīvās aprūpes centru, asarām acīs atminējās Madonna.

Pērnā gada februārī Madonna savu bērnu pulciņu papildināja vēl – adoptēja četrus gadus vecas dvīņu meitenītes Esteri un Stellu. Un atkal – no Malāvijas. Turklāt vasaras beigās ģimene esot arī mainījusi dzīvesvietu – no Ņujorkas pārcēlusies uz Portugāles galvaspilsētu Lisabonu.

Kortnijas Lovas vectētiņš?

Foto: Vida Press
Aizgājušo laiku Holivudas smagsvars Marlons Brando atstājis kuplu bērnu pulciņu – zināmas ir 11 atvases, no kurām trīs bērni bija adoptēti. Vairāki viņa biogrāfijas pētītāji gan uzskata, ka atvašu aktierim ir krietni vairāk.

Interesanti, ka savā autobiogrāfijā "Songs My Mother Taught Me" Brando nerunā ne par savām laulībām, ne sievām, ne bērniem. Taču atklāti aprakstījis vairākas dēkas. Reiz, piemēram, viņš kādā ballītē saticis Holivudas dīvu Merilinu Monro, tur sācies abu romāns, kas ildzis vairākus gadus, un Monro pat esot Brando zvanījusi dažas dienas pirms savas nāves.

Tāpat mēļo, ka Brando varētu būt grupas "Nirvana" līdera Kurta Kobeina atraitnes Kortnijas Lovas vectētiņš. Kādu laiku Brando dzīvojis kopā ar rakstnieci Polu Foksu, kura 1944. gadā pasaulē laida meitu Lindu. Viņa tika nodota adopcijai un ir Kortnijas Lovas māte. Foksa gan medijiem nekad nav atklājusi, kas bijis viņas bērna tēvs, un vienmēr izvairījusies runāt par dēku ar Brando.

Kopumā Brando mīļākās un vienas nakts sakarus ne saskaitīt. Ar sievām ir krietni vieglāk – to ir tikai trīs, visas aktrises. No 1957. līdz 1959. gadam – Anna Kašfi, no 1960. līdz 1962. gadam - Muvita Kastanjeda, no 1962. līdz 1972. gadam – Tarita Teripaija. Kašfi vīram dāvāja dēlu Kristianu (abi attēlā), Muvita – dēlu Miko un meitu Rebeku, Tarita – dēlu Saimonu un meitu Šejennu. Brando arī tika adoptējis savas trešās sievas meitu un māsasmeitu.

Zināms arī, ka Brando ilgus gadus bija attiecības ar viņa mājkalpotāju Mariju Ruisu, kura Holivudas zvaigznei dzemdējusi trīs bērnus. Tāpat savulaik viņš adoptējis savas palīdzes meitu Petru.

Astoņi bērni no piecām sievietēm

Foto: Vida Press
Rokmūzikas vectētiņš Miks Džegers (attēlā ar vecāko meitu un mazbērniem) ar2016. gada decembrī 73 gadu vecumā kļuva par astotā bērnu tēvu – draudzene balerīna Melānija Hemrika viņam dāvāja dēlu. Džegers un Hemrika sāka tikties 2014. gadā pēc mūziķa ilggadējās dzīves draudzenes Lavrenas Skotas nāves. Viņiem bērnu nebija.

Džegers ir jau vecvectētiņš, bet viņa vecākajai meitai novembrī apritēs 48 gadi. Kerisa dzima mūziķa attiecībās ar Māršu Hantu. Sākotnēji gan Džegers atteicās atzīt, ka Kerisa ir viņa bērns. Mika un Māršas nepilnu gadu ilgušais romāns bija itin slepens, un pēc bērna dzimšanas mūziķis pat atteicās maksāt alimentus. Lieta nonāca līdz tiesai, 1979. gadā tika nolemts no Džegera piedzīt uzturnaudu. Dīvainā kārtā kopš tā laika abu vecāku attiecības krietni uzlabojās, un Miks sāka iesaistīties meitas dzīvē.

46 gadi ir Džegera meitai Džeidai, kura dzimusi Mika pirmajai sievai Bjankai. Savukārt Džegera otrā sieva – aktrise un modele Džerija Hola – pasaulē laidusi četras Džegera atvases. Viņa ir māte meitām Elizabetei un Džordžijai un dēliem Džeimsam un Geibrielam. Holas un Džegera laulība 1999. gadā tika šķirta – sieva vīru pieķēra neuzticībā. Džegers viņu krāpa ar brazīliešu modeli Lusjanu Žimenesu, un šajā dēkā pasaulē nāca Džegera dēls Lūkass.

"The Rolling Stones" līdera brālis Kriss uzskata – mūziķim bērnu vairāk nebūs. "Vismaz man tā šķiet. Es domāju, viņš izdarīs vasektomiju. Bet par manu brāli var teikt, ko vien vēlaties, bet pret bērniem viņš ir ļoti labs. Viņš ir patiešām lielisks tētis. Visi bērni viņu mīl."

Neatzīst, ka ir “spicās” Melānijas bērna tēvs

Foto: Vida Press
Pazīstamais amerikāņu komiķis Edijs Mērfijs no 1993. līdz 2006. gadam bija precējies ar modeli Nikolu Mičelu, un šajā savienībā pasaulē nāca pieci bērni. Tāpat Mērfijam ir vēl 1989. gadā dzimis dēls Ēriks un 1990.gadā dzimis dēls Kristians, 2007. gadā pasaulē nāca aktiera un grupas "Spice Girls" dalībnieces Melānijas Braunas meita Andžela, bet 2016. gada maijā Edija un viņa draudzenes Peidžas Bučeres ģimeni papildināja meita Izija.

Kopā vīrietim ir deviņi bērni no piecām dažādām sievietēm, un šāda situācijā bez konfliktiem neiztikt. To, ka Mērfijs ir dziedātājas Braunas meitas tēvs, nācās noskaidrot ar DNS analīžu palīdzību. Kad Brauna bija stāvoklī, viņa klāstīja, ka papucis ir slavenais aktieris, bet Mērfijs par to tik drošs nebija: "Kad mazais piedzims, tad arī veiksim analīzes un visu noskaidrosim."

Noskaidrojās gan, ka taisnība bija Braunai. Savukārt aktieris sodījās, ka dziedātāja viņu piekrāpusi – teikusi, ka lietojot pretapaugļošanās zāles, bet samelojusi. Turklāt sekss viņiem esot bijis tikai trīs reizes.

"Bērni ir manas dzīves spožākā daļa," tā izklaides ziņu telekanālam "Entertainment Tonight" atzinis Mērfijs. "Mana pasaule griežas ap viņiem – un griezīsies pat tad, kad viņi būs veci un ar sirmām vai plikām galvām."

400 miljonu šķiršanās no septiņu bērnu mātes

Foto: Vida Press
"Oskarotais" aktieris un režisors Mels Gibsons ir tēvs deviņiem bērniem. Septiņi no viņiem pasaulē nāca iepriekšējā gadu tūkstotī viņa laulībā ar pirmo sievu Robinu Mūru (abi attēlā). Pēc 26 gadu laulības 2006. gadā viņi sāka dzīvot atsevišķi, bet vēl pēc pieciem gadiem laulība tika oficiāli šķirta. Un izrādījās, ka tā ir viena no dārgākajām šķiršanās prāvām Holivudas vēsturē – Gibsonam nācās sievai atdot pusi no saviem īpašumiem, kuru vērtību toreiz lēsa 850 miljonu ASV dolāru apmērā.

2009. gadā, vēl būdams laulībā, Gibsons sabiedrībā izgāja ar krievu pianisti Oksanu Grigorjevu, un drīz vien pasaulē nāca pāra meita Lūsija (tēvs ar meitu attēlā zemāk). Jau nākamā gada pavasarī pāris gāja katrs savu ceļu. Turklāt vasarā medijos nonāca informācija, ka Gibsona un Grigorjevas attiecības nav bijušas nemaz tik spožas. Abi bieži strīdējušies, Grigorjeva iesniegusi tiesā prasību, lai liegtu Melam tuvoties viņai un bērnam, aktieris pēc dažām dienām atbildējis ar to pašu.

Foto: Vida Press
2011. gada augustā strīdniekiem izdevās vienoties – Gibsons savas meitas mātei samaksāja 750 000 ASV dolāru, piešķīra māju Kalifornijā un dalītu aprūpi pār bērnu. Oksanai ar to gan nebija gana – pēc diviem gadiem viņa tiesā iesūdzēja savus advokātus, kas viņu esot pierunājuši noslēgt šo neizdevīgo līgumu.

Savukārt Gibsons kopš 2014. gada ir kopā ar bijušo jāšanas akrobāti Rozalindu Rosu, kas pērnā gada sākumā dāvāja viņa jau devīto bērnu – dēlu Larsu.

Mazulītes zaudējums

Foto: Vida Press
Kupla bērnu pulciņa tēvs ir arī bokseris Maiks Taisons. Un, tā kā "dzelzs Maiks" ir tikai 51 gadu vecs, viņam ir lieliska iespēja savu bērnu pulciņu vēl krietni papildināt.

Dēlu Amiru un meitu Reinu bokserim dāvājusi viņa otrā sieva Monika Tērnere, dēlu Migelu un meitu Eksodusu, kura traģiski gāja bojā četru gadu vecumā, pasaulē laida Maika draudzene Sola, bet trešajai sievai Kiki Spaiserai, kuru Taisons apprecēja 11 dienas pēc meitiņas nāves, piedzima meita Milana (tēvs ar meitu attēlā) un dēls Moroko.

Vecākā no Taisona bērniem ir 1990. gadā dzimusī meita Mikija. Tajā pašā gadā dzimusi arī boksera otrās sievas Tērneres meita Džīna, ko Taisons dēvē par savējo. Džīnas tēvs bija notiesāts kokaīna tirgotājs, un meiteni uzaudzināja Maiks. Vēl 1990. gadā pasaulē nāca puika, ko Maiks kādu laiku uzskatīja par savējo un deva viņam pat sava patēva vārdu D'Amato. Kad puikam bija gads, viņa māte centās no Taisona piedzīt uzturnaudu, bet tiesā noteiktās DNS analīzes parādīja – bokseris nemaz nav zēna bioloģiskais tēvs.

Taisons gan nav tas ražīgākais no boksa pasaules smagsvariem – deviņi bērni, piemēram, bija Muhamedam Ali. Viņš bija precējies četras reizes, Ali bija septiņas meitas un divi dēli.

Supermamma ar sešām atvasēm

Foto: Vida Press
Par nu jau bijušā Holivudas superpāra – aktieru Breda Pita un Andželīnas Džolijas – kuplo bērnu pulciņu zina visi, kas kaut vai kripatiņu interesējas par saviesīgās dzives norisēm Holivudā. 2002. gadā Džolija no Kambodžas bāreņu nama adoptēja dēlu Medoksu, trīs gadus vēlāk no Etiopijas patversmes – meitu Zaharu, pēc gada piedzima Pita un Džolijas meita Šilo. Lai izbēgtu no mediju milzu uzmanības, Džolija un Pits devās uz Namībiju, un meitenīte pasaulē nāca šajā Āfrikas valstī.

Vēl pēc gada viņi no Vjetnamas bāreņu nama adoptēja dēlu Paksu, bet 2008. gadā piedzima pāra dvīņi Nokss un Vivjena. Pirmie dvīņu foto žurnāliem "People" un "Hello!" tika pārdoti par 14 miljoniem ASV dolāru.

Foto: Vida Press
2016. gada septembris nāca ar negaidītām ziņām – Džolija un Pits, kuri tikai pirms diviem gadiem bija apprecējušies, šķiras! Superpāris kopā bija nodzīvojis 12 gadu, taču izrādījās, ka aktieru starpā tomēr valda nesaskaņas. Džolija vīru apsūdzēja dzeršanā, un pēc šķiršanās ilgu laiku Pitam netika ļauts tikties ar bērniem. Šķiršanās pieteikumā Andželīna arī norādīja, ka vēlas pilnu aizbildniecību pār savām atvasēm.

2000 sieviešu, 11 atvašu

Foto: Vida Press
Holivudas slavenākais mēmā kino komiķis Čārlijs Čaplins bija precējies četras reizes un bija 11 bērnu tēvs. Pirmā pieredze kā tētim gan Čaplinam bija gaužām skumja – sieva Mildreda viņam dāvāja dēlu Normanu Spenseru, kas nodzīvoja tikai trīs dienas. Nākamreiz tēva lomai aktieris saņēmās vien pēc sešiem gadiem – otrā sieva Lita dzemdēja dēlu Čārlzu, vēl pēc gada ģimeni papildināja puika Sidnijs. Ar trešo sievu Poleti bērnu Čaplinam nebija, toties ceturtā sieva Ūna O'Nīla pasaulē laida astoņas atvases – piecas meitas un trīs dēlus (attēlā Čaplins 1952. gadā kopā ar sievu un četriem bērniem).

Čaplins gan bija liels meitu mīļotājs – no dabas apveltīts ar lielisku vīrišķo mantību, viņš mūžā esot pārgulējis ar vismaz 2000 sievietēm. Vismaz tā savulaik viņš pats atzinās. Pretējam dzimumam gan viņš nekad neesot īsti uzticējies, lielākoties vēlējies pārgulēt ar jaunām meičām un nekavējoties tās pamest.

1926. gadā, kad žurnāls "Vanity Fair" vaicāja, kāda ir viņa ideālā sieviete, Čaplins atbildēja: "Es īsti neesmu viņā iemīlējies, bet viņa pavisam un galīgi ir iemīlējusies manī."

Foto: Vida Press
Slavenākā no komiķa atvasēm ir Džeraldīne (abi attēlā) – Čaplina un viņa ceturtās sievas vecākais kopīgais bērns. Viņa ir bijusi nominēta trim "Zelta globusiem", turklāt gan 1966. gadā kā daudzsološākā jaunpienācēja, gan 1992. gadā par lomu filmā "Čaplins", kur viņas tēvu tēloja Roberts Daunijs jaunākais. Džeraldīne šajā filmā atveidoja savu vecmāmiņu – leģendārā tēva māti Hannu.

Meitu ģēģera dubultā dzīve

Foto: Vida Press
Holivudas leģendai Klintam Īstvudam ir septiņi bērni no piecām dāmām. 1964. gadā dejotāja Roksana Tunisa viņam dāvāja meitu Kimberu, bet pirmā sieva Megija Džonsone pasaulē laida dēlu Kailu (1968.gadā) un meitu Elisonu (1972.gadā). Ar Roksanu, kā izrādās, Īstvudam bijusi dēka 14 gadu garumā, un par to Holivudā zinājuši visi, visticamāk, arī viņa pirmā sieva.

Tad ar bērnu radīšanu Klints kādu laiku iepauzēja, līdz 1986. gadā piedzima viņa un stjuartes Džeislinas Rīvzas dēls Skots, bet pēc diviem gadiem – viņa māsiņa Ketrina. Par šiem bērniem pasaule gan uzzināja vien divus gadus vēlāk – Īstvuda vārds viņu dzimšanas apliecībās neparādās, jo aktieris tolaik dzīvoja kopā ar citu sievieti, savu precēto kolēģi Sondru Loki, kuras vīrs bija gejs.

Foto: Vida Press
1989. gadā – 17 gadus pēc iepazīšanās – Klints Sondru (abi attēlā), kas šo attiecību laikā divreiz bija izdarījusi abortu, izmeta no mājas. Un tikai pēc gada no žurnālistiem Sondra uzzināja, ka viņas mīļotais dzīvojis dubultu dzīvi. "Beidzamos vismaz četrus gadus viņam bija attiecības gan ar mani, gan ar to otru sievieti, un viņiem pat dzima bērni!" sūrojās Loke. "Mūsu attiecību pēdējo triju gadu laikā piedzima divi bērni, un tie nebija mani!"

Pēc šķiršanās no Lokes un Rīvzas Īstvudam bija attiecības ar Frānsisu Fišeri. 1993.gadā piedzima viņu meita Frančeska, un tā bija pirmā reize, kad Īstvuds bija klāt kāda sava bērna dzimšanas brīdī.

Pēc pusotra gada Klinta un Frānsisas ceļi šķīrās – aktierim jau bija jauna mīļākā, 35 gadus jaunāka par viņu. Tā bija televīzijas žurnāliste Dina Ruisa, kuru 1996. gadā Klints arī apprecēja. Jaunākais no režisora un aktiera bērniem ir meita Morgana – viņš piedzima Īstvuda laulībā ar Ruisu, no kuras 87 gadus vecais Klints arī jau šķīries.

Mēļo gan, ka bērnu Īstvudam ir vairāk – pirms iepazīšanās ar pirmo sievu Megiju viņam bijušas attiecības ar kādu meiteni Sietlā. Viņa pasaulē laidusi meitiņu un atdevusi adopcijai.

Foto: Vida Press
Vairāki no Īstvuda bērniem sekojuši tēva pēdās un darbojas šovbiznesā, tostarp, protams, arī kino industrijā. Elisone ir aktrise un modes dizainere, laba aktiera karjera veidojusies Skotam (attēlā), un filmējas arī Frančeska. Toties dēls Kails ir atzīstams džeza mūziķis.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!