Foto: Vida Press

Stila gardēži un modes eksperti jau gadiem ilgi nespēj vienoties, vai ar legingiem iespējams aizstāt bikses, un viena no šovbiznesa zvaigznēm, kura pieguļošās ūziņās ne tikai sporto un gulšņā uz dīvāna, bet arī dodas sabiedrībā, ir amerikāņu televīzijas šovu zvaigzne Kima Kardašjana.

Netrūkst pasaulslavenu sieviešu, kuras legingu un riteņbraucēju šortiņu plānā, pieguļošā auduma dēļ nonākušas neveiklā situācijā.

Savukārt Kima, lai gan pati savulaik piedzīvojusi misēkli, negrasās padoties un ar apskaužamu regularitāti turpina visai pasaulei demonstrēt, ka starp legingiem un biksēm liekama trekna vienlīdzības zīme.

Šonedēļ, dodoties savās ikdienas gaitās Losandželoša, šovu zvaigzne kārtējo reizi centusies pierādīt, ka riteņbraucēju šorti un legingi nav paredzēti tikai svīšanai sporta zālē. Turklāt Kima tos labprāt kombinē ar ausgtpapēžu apaviem un stilīgiem aksesuāriem.

Tiesa, kā vēsta ārzemju mediji, rūdītākajiem legingu nīdējiem un modes tendenču pārzinātājiem viņas centieni ir vienaldzīgi. Savukārt Kimas nelabvēļi uzskata, ka viņas stiliņš pēdējā laikā kļuvis īpaši ērmīgs.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!