Foto: https://instagram.com/alishermoscow/

Krievijas estrādes dīva Alla Pugačova aprīlī svinēs 69 gadu jubileju. Lai gan pēdējā laikā viņa regulāri pārsteidz fanus ar jauneklīgu izskatu, kuluāros jau labu laiku klīst runas par dažādām veselības problēmām, kas piemeklējušas skatuves mākslinieci. Visbeidzot Pugačova pati vairs nav spējusi klusēt un ieviesusi skaidrību.

Aizvadītās nedēļas izskaņā norisinājās Krievijas prezidenta vēlēšanas. Izdevums "Комсомольская правда" vēsta, ka Pugačova kopā ar dzīvesbiedru Maksimu Galkinu bija devusies balsot uz vēlēšanu iecirkni Zveņigorodā netālu no Maskavas, kur atrodas pāra lauku īpašums.

Foto un video ar Pugačovu no vēlēšanu iecirkņa strauji izplatījušies Krievijas medijos, un "dīvāna eksperti" un nelabvēļi steiguši kritizēt cienījamās mākslinieces izskatu.

Pugačova uz vēlēšanām bija devusies ikdienišķā sporta tērpā un, pat atdodot savu balsi, ne uz mirkli no acīm nenoņēma saulesbrilles. Estrādes mākslinieces nīdējiem ar to bijis gana, lai paņirgātos par Allas centieniem izskatīties jaunākai par saviem gadiem. Interneta komentētāji izvirzījuši arī dažādas versijas par dziedātājas veselības stāvokli.

Lai gan Pugačova parasti nekomentē runas par viņas veselību un izskatu, šoreiz māksliniece nav klusējusi. Alla "Instagram" tīklā uzrunājusi visus savus nelabvēļus, paziņojot, ka viņa, protams, kļūst vecāka, bet dzīvē ir svarīgākas lietas, par ko cilvēkiem vajadzētu uztraukties.

"Labie cilvēki. Es strauji kļūstu vecāka, organisms par to liek manīt. Man ir grūti paelpot un staigāt, bet es vēl esmu dzīva, un man ir jādzīvo savu mazo bērnu dēļ. Novēlu jums laimi un ilgu mūžu. Nenovecojiet ne dvēselē, ne ķermenī.

Izmantojiet savas negācijas un dusmas, lai cīnītos ar problēmām, kas ir daudz svarīgākas par manu novecošanu un vājums. Es tāpat savas dzīves pēdējā dienā domāšu par bērniem un jums, kuri ar saviem aplausiem manu dzīvi darījāt bagātu un skaistu. Neko vairāk es nekomentēšu. Sadzirdiet mani un saprotiet ar vienu reizi. Dzīvojam tālāk," vēstījusi Pugačova.

#allapugacheva #аллапугачева @alla_orfey 😘

A post shared by Алла Пугачева (@alla_pugacheva_forum) on Mar 20, 2018 at 9:42am PDT

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!