Foto: Privātais arhīvs
Netrūkst iedvesmojošu stāstu par ļaudīm, kas savulaik dzīvojuši Latvijā un vēlāk dzīvē guvuši lielus panākumus. Viņu vidū ir arī amerikāniete Katrīna Džoja Perija – reslinga zvaigzne, kura atpazīstamību iemantojusi ar skatuves vārdu Lana.

Jau vēstīts, ka ringa cīkstone ir dzimusi Floridā. Viņas vecāki ir portugāļu un venecuēliešu izcelsmes. Kad Katrīna bija pavisam maziņa, viņas ģimene pārcēlās dzīvot uz Latviju, kur meitenes tēvs darbojās kā kristiešu misionārs.

Lana Latvijā nodzīvoja gandrīz līdz pilngadības sasniegšanai – 17 gadu vecumā viņa atgriezās atpakaļ ASV, kur izmēģināja spēkus kā dejotāja, modele un pat aktrise, līdz 2016. gadā pieņēma skatuves vārdu Lana, kļuva par cīkstoni un pievienojās "World Wrestling Entertainment" (WWE) kompānijai. Tāpat arī viņa ir viena no šova "Total Divas", kurā piedalās daiļā dzimuma reslinga zvaigznes, dalībniecēm.

Jāatzīmē, ka, pusaudzes gados dzīvojot Latvijā, Katrīna, tāpat kā viņas mamma, aizrāvusies ar baletu un pat apmeklējusi nodarbības Rīgas Horeogrāfijas skolā, bet 14 gadu vecumā pievienojusies Latvijas Nacionālajam baletam.

Laiku, ko viņa pavadījusi Latvijā, Lana atsaukusi atmiņā arī intervijās ārzemju medijiem, un sieviete savulaik stāstījusi, ka viens no aizkustinošākajiem brīžiem esot bijis Latvijas neatkarības atgūšana pēc PSRS sabrukuma.

Par Lanu interesējas arī paparaci, kas šad un tad tiek pie kadriem, kuros viņa slepus iemūžināta savās ikdienas gaitās. Savukārt nelielu ieskatu cīkstones privātajā dzīvē iespējams gūt, pateicoties viņas "Instagram" foto blogam, kurā sportiste labprāt publisko īpašus brīžus.

Happy #Sunday !!! 😎 @Fashionnova

A post shared by CJ Perry (@thelanawwe) on Mar 11, 2018 at 2:59pm PDT

Shine bright like a #Ravishing 💎 What are your weekend plans ?

A post shared by CJ Perry (@thelanawwe) on Mar 2, 2018 at 3:55pm PST

Set your alarms & DVRs because tonight is a brand new episode of @totaldivas 9/8c on E!

A post shared by CJ Perry (@thelanawwe) on Dec 20, 2017 at 11:06am PST

Venice 🇮🇹 a #Ravishing fairy tale. Add a 🌹 if you like 💋

A post shared by CJ Perry (@thelanawwe) on Nov 11, 2017 at 9:42am PST

#Ravishing steak & dinner @eatstk What is your favorite food ???

A post shared by CJ Perry (@thelanawwe) on Oct 28, 2017 at 6:43pm PDT

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!