Foto: Privātais arhīvs
Aizvadītā gada rudenī atpazīstamību ne tikai savā dzimtenē Krievijā, bet arī ārzemēs iemantoja Kirils Terešins, kurš, pateicoties sintola injekcijām, ticis pie iespaidīga muskuļu reljefa. Jaunākie ziņu virsraksti liecina, ka piepildījušās ārstu bažas – "Misteru sintolu", kā viņu dēvē mediji, piemeklējušas veselības problēmas.

Jau vēstīts, ka Pjatogorskā dzīvojošo puisi vispirms pamanīja sociālo tīklu lietotāji. Kirils zibenīgi kļuva par vietējā mēroga sensāciju, tika aicināts uz TV šoviem un izbaudīja savu slavas stundu. Savukārt nelabvēļu runās un ārstu brīdinājumos, ka sintola injekcijas nodara kaitējumu veselībai, viņš neklausījās.

Kad Kirila rokas uzpampa un uz tām sāka parādīties zilumi, viņš turpināja apgalvot, ka pats labi zinot, ko dara, un satraukumam neesot pamata. Tiesa, tagad gan viņš dzied citu dziesmu. "Misters sintols" ar sociālo tīklu starpniecību informējis savus atbalstītājus, ka viņam esot ļoti slikti.

"Tas vairs nav nekāds joks, man tagad atliek paļauties tikai uz Dievu," "Instagram" tīklā šonedēļ vēstījis Kirils. Puisis nav varējis piecelties no gultas, viņu nomocījis drudzis un lielas sāpes.

Kā atklājis Kirils, viņš vairākas dienas pavadījis gultā. Sāpes muskuļos bijušas tik neizturamas, ka viņam uz sapampušajiem muskuļiem nācies likt ledus kompreses, un tas bijis vienīgais, kas uz mirkli palīdzējis kaut nedaudz remdēt sāpes.

Savukārt vietnē "Vkontakte" Kirils vēstījis, ka ārsti viņam noteikuši divu nedēļu ārstēšanās kursu. Viņam, protams, nāksies atteikties no sintola injekcijām. Ja puiša veselība neuzlabosies, nāksies veikt operāciju.

Situācija kļuvusi ļoti nopietna – uz spēles likta Kirila dzīvība. Tiesa, pat šajā grūtajā periodā nelabvēļi neliekas mierā un turpina par viņu ņirgāties. "Jūs visi tāpat degsiet ellē," bezsiržus brīdinājis Kirils.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!