Foto: Privātais arhīvs

Latvieši ir ļoti naski uz ceļu satiksmes noteikumu pārkāpēju iemūžināšanu, un kāda vērīga parkošanās policista redzeslokā pamanījusies nonākt arī skropstu pieaudzēšanas lietpratēja Kristīne Deimon.

Deimon ģimenes transportlīdzeklis jau vairākus gadus ir "Audi Q7" džips. Kāds aculiecinieks zīmīgo spēkratu nesen piefiksējis lielveikala stāvvietā, noparkotu šķērsām pāri divām stāvvietām, un skropstu meistares pārkāpums iemūžināts foto.

Bilde iesūtīta "Instagram" foto blogam "Auto Rīga", kurā, kā liecina tā apraksts, tiek apkopoti aculiecinieku uzņemti kadri ar satiksmes negadījumiem un pārkāpumiem. Veids, kā Deimon stāvvietā novietojusi automašīnu, nodēvēts par "parkošanās karaļu parādi".

Skaistumkopšanas speciālistei nekad nav bijis jāmeklē pēc vārda ķešā, un arī šoreiz Deimon nav spējusi klusēt. Viņa "Facebook" ierakstā izskaidrojusi situāciju.

"Tikai nākamreiz "auto.riga" uzzini, kāpēc "Q7" tā tika noparkots, nevis blatā tikt pie posta.... aghh, un ar manu sasisto purniņu.

Savādāk nebija fiziski iespējams novietot auto. Lai vismaz puspakaļa nebūtu uz brauktuves, bet vieta parkoties, pat divas uzrādītas... kādam mini auto viņas domātas... īpaši, ja ģimene liela," vēstījusi Deimon, piebilstot, ka ne pirmo, ne pēdējo reizi viņa tā novieto savu auto un ir gatava pati iesūtīt vēl kādu foto.

Ieraksta komentāros Deimon dievojusies, ka auto gluži vienkārši nav bijis iespējams novietot citādāk.

"Tur, goda vārds, savādāk auto nebija fiziski iespējams novietot," vēstījusi Deimon. "Bet, tā kā tā bija tuvākā vieta ieejai un mēs bijām visa ģimene ar abiem mazajiem, parkojos, kur atļauts un tuvāk," piebildusi skropstu meistare.




Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!