Foto: instagram.com/volochkova_art

Starp Krievijas šovbiznesa zvaigznēm īpaši spoži mirdz balerīna Anastasija Voločkova, kura tiek gan mīlēta, gan ļoti kritizēta. Tas gan Voločkovai netraucē baudīt dzīvi, kuras neatņemama sastāvdaļa ir arī ceļojumi.

Šonedēļ Voločkova uzstājusies Lietuvas galvaspilsētā Viļņā un citviet Lietuvā, un ierasti arī šis ārvalstu brauciens plaši atspoguļots baleta prīmas sociālajos tīklos.

Viņa fanus iepriecinājusi arī ar savu jau par firmas zīmi kļuvušo špagatu. Tiesa, šoreiz viņa ar izplestām kājām pozējusi kārtīgi apģērbta.

Voločkova uzskatāma par viena no kaitinošākajām Krievijas šovbiznesa zvaigznēm – viņa regulāri pamanās nonākt kritikas krustugunīs par saviem vaļīgajiem foto sociālajos tīklos, kas pieredzes bagātajai balerīnai, kura arī apmāca bērnus, neesot īsti piemērota publiska izpausme.

Вот и завершились наши гастролей с нашим драм спектаклем "Леди" в Прибалтике! 😂 Спасибо зрителям за овации, цветы, тепло! 🙏🏻🌺 А организаторам за позитив и прекрасные условия пребывания всей нашей команды!🙏🏻👍🏼🌺 #анастасияволочкова #волочкова #балерина #россия #балет #красота #радость #любовь #танец #музыка #позитив #тепло #volochkova #ballet #russia #best #мы #instagood #beautiful #любименядолго #love #story #enjoy #весна

A post shared by Анастасия Волочкова (@volochkova_art) on Mar 15, 2018 at 12:23am PDT

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!