Foto: Vida Press

Šīs nedēļas sākumā Losandželosā pirmizrādi piedzīvoja viena no šī pavasara gaidītākajām filmām – stāsts par kapeņu izlaupītāju Laru Kroftu "Tomb Raider"("Kapeņu izlaupītāja Lara Krofta"). Galveno lomu kinofilmā atveido apburošā zviedru aktrise Alīsija Vikandere.

Daudziem Laras Kroftas tēls joprojām saistās ar pievilcīgo Andželīnu Džoliju, kura lomā iejutās 2001. gada filmā "Lara Croft: Tomb Raider" ("Lara Krofta: Kapeņu izlaupītāja") un arī tās otrajā daļā "Lara Croft Tomb Raider: The Cradle of Life" ("Lara Krofta: Dzīvības šūpulis"), kas iznāca divus gadus vēlāk, savukārt Vikandere skatītājiem piedāvā nedaudz citādāku versiju par Laru Kroftu.

Filmas pirmizrādē 29 gadus vecā zviedru skaistule žilbinājusi dīvas cienīgā tēlā, un viņas elegance reti kuru atstājusi vienaldzīgu, par ko arī liecina ārzemju mediji jūsmīgie komplimenti un ļaužu atsauksmes sociālajos tīklos.

Šonedēļ filmu sāk izrādīt arī Latvijas kinoteātros, un, lai gan pirmās ārzemju kritiķu atsauksmes par filmu nav izcili spīdošas, droši var paredzēt, ka filma kļūs par kases grāvēju.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!