Foto: Vida Press
Bijusī krievu daiļslidotāja Irina Lobačova nesen atkal kļuvusi par precētu sievu. Kā vēsta Krievijas mediji, viņa slepus apprecējusies ar 29 gads veco krievu daiļslidotāju Ivanu Tretjakovu, kurš par viņu ir 16 gadus jaunāks.

Izdevums "Комсомольская правда" vēsta, ka pāris sarakstījies jau aizvadītā gada 4. augustā, bet abi visu šo laiku rūpīgi slēpuši faktu, ka apprecējušies.

"Jā, mēs ar Vaņu oficiāli reģistrējām laulību. Turklāt jau 4. augustā. Pirms tam mēs kopā bijām nodzīvojuši gadu. Tieši Ivans bija tas, kurš uzstāja, ka mums jādodas uz zagsu. Tas no viņa puses bija ļoti patīkams žests, ko es, protams, ļoti novērtēju.

Viņš gribēja parādīt, ka ir īsts vīrietis un tādējādi uzņemas atbildību par savu sievieti, tas ir, mani," daiļslidotāja priecīgos jaunumus apstiprinājusi izdevumam "Экспресс-газете".

Tāpat arī sieviete atzinusi, ka abi apsverot domu par kopīgu bērnu. Irina atklājusi, ka viņas vīrs sapņojot par meitiņu.
Foto: Vida Press

Irina savulaik bija precējusies ar daiļslidotāju Iļju Averbuhu (abi attēlā). Šī laulība ilga no 1995. līdz 2007. gadam. Abi bija pāris ne tikai dzīvē, bet arī uz ledus. Tāpat arī jāatzīmē , ka abi 2002. gadā Soltleiksitijas olimpiskajās spēlēs izcīnīja sudraba medaļu dejās uz ledus. Pārim ir kopīgs dēls Martins.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!