Foto: Publicitātes foto
Šovasar Latvijā norisināsies starptautisks skaistumkonkurss "Mrs. Elite Beauty Queen". Latviju tajā pārstāvēs vairākas dalībnieces, un pasākuma organizatori atklājuši pirmo no viņām.

Kā "Mrs. Elite Beauty Queen East Latvia 2018" skaistumkonkursā piedalīsies autosportiste un divu bērnu māmiņa Inese Akmentiņa.

"Esmu 37 gadus veca rīdziniece. Līdz šim nekad neesmu piedalījusies nevienā "Elite Beauty Queens" līdzīgā konkursā, tāpēc esmu pārliecināta, ka šis man būs aizraujošs piedzīvojums.

Esmu komunikabla un dzīvespriecīga optimiste. Vienmēr esmu atvērta jauniem izaicinājumiem, kam par piemēru varu minēt kaut vai savus hobijus – piecus gadus braucu rallijā kā stūrmanis. Tāpat man patīk braukt ar motociklu.

Man ir arī daudz mierīgāki hobiji, piemēram, skrituļslidošana, slēpošana – gan kalnu, gan distanču –, arī riteņbraukšana. No konkursa sagaidu iespēju parādīt sevi no sievišķīgās puses, jo ikdienas skrējienā savu sievišķību esmu nobīdījusi otrajā plānā," skaidrojusi pati Akmentiņa.

Pasaules līmeņa skaistumkonkurss "Mrs. Elite Beauty Queen" notiks no 17. līdz 22. jūnijam. Šova fināls notiks 21. jūnijā kultūras pilī "Ziemeļblāzma". Tajā piedalīsies dalībnieces no 35 pasaules valstīm, piemēram, ASV, Indijas, Šrilankas, Beļģijas, Nīderlandes, Krievijas un citām.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!