Foto: Privātais arhīvs
Gandrīz droši var teikt, ka sievieti, kura uzvilkusi pavisam īsus brunčus, noteikti pamanīs. Ja vēl arī kājas viņai, kā mēdz runāt tautā, aug no padusēm, tad par to, ka visi atskatīsies, nemaz nav jāšaubās.

Pastiprinātu britu mediju uzmanību izpelnījusies 34 gadus vecā fitnesa un veselīga dzīvesveida entuziaste Ia Ostergrena no Zviedrijas. Viena no pamanāmākajām sievietes izskata iezīmēm ir viņa slaidās, garās kājas, un jūsmīgus komplimentus tām veltījusi ne tikai prese, bet arī sociālo tīklu lietotāji.

Kā vēsta izdevums "Mail Online", zviedru daiļavas kājas ir 101,5 centimetrus garas. Savukārt viņas visa auguma garums ir 178 centimetri. Turklāt Ia savas slaidās ekstremitātes labprāt izceļ ar augstpapēžu kurpēm un minisvārkiem, kas tām liek izskatīties vēl iespaidīgāk.

Arī sociālajos tīklos Iai fanu netrūkst, turklāt, kā noskaidrojusi britu prese, visvairāk fanu sievietei esot viņas dzimtenē un Krievijā.

Tāpat arī jāpiemin, ka Ia ir precējusies ar zviedru kultūristu Torbjornu Ostergrenu. Ia ir laidusi pasaulē divus bērniņus.

A post shared by @iostergren on Mar 8, 2018 at 11:06am PST

A post shared by @iostergren on Feb 24, 2018 at 11:11am PST

A post shared by @iostergren on Feb 16, 2018 at 7:29am PST

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!