Foto: Vida Press
Skumju vēsti šonedēļ izplatījis viens no pasaules šovbiznesa karstākajiem pārīšiem. Pēc vairāk nekā divus gadus ilgas draudzības šķirtus ceļus nolēmuši iet tīņu apjūsmotās puišu grupas "One Direction" bijušais dalībnieks Zeins Maliks un amerikāņu modele Džidži Hadida.

To, ka attiecības izjukušas, abi jaunieši apstiprināja pēc tam, kad publiskajā telpā uzvirmoja anonīmu informatoru izplatītas runas, ka viņi ir pašķīrušies. Džidži un Zeins savus fanus uzrunājuši ar "Twitter" starpniecību, vēsta izdevums "People".

"Mums ar Džidži bija ļoti nozīmīgas, mīlas pilnas un jautras attiecības, un es pret viņu izjūtu lielu cieņu un apbrīnu gan kā sievieti, gan draugu," vēstījis Maliks.

Līdzīgu paziņojumu publicējusi arī Džidži. Kā vēsta tabloīdi, fotogrāfi pēdējoreiz abus kopā manījuši janvāra beigās Ņujorkā.

25 gadus vecajam dziedātājam un par viņu trīs gadus jaunākajai modelei bija izdevies kļūt par vienu no pamanāmākajiem popkultūras pārīšiem.

Abi plecu pie pleca apmeklēja modes skates, koncertus, smalkus burziņus un dažādas balvu pasniegšanas ceremonijas, allaž kļūstot par vienu no fotografētākajiem pāriem.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!