Foto: Vida Press
Sena paruna vēsta, ka vecums nenāk viens. Savukārt mūsdienu šovbiznesa zvaigznes apliecina, ka tas bieži vien nāk komplektā ar izmisīgiem centieniem nezaudēt jauneklīgu izskatu, un bieži vien tas vainagojas ar sevis izķēmošanu.

Smalko aprindu ļaužu dzīvi atspoguļojošajiem izdevumiem un sociālo tīklu lietotājiem nekad nepaslīd garām tas, ka kādas slavenas sievietes seja pēkšņi kļuvusi neticami gluda, un šonedēļ uzmanību izpelnījusies savulaik populārās meiteņu grupas "Spice Girls" bijusī dalībniece Melānija Brauna jeb vienkārši "spicā" Mela B.

Pirmdien Losandželosā notikusi talantu šova "America's Got Talent" jaunās sezonas atklāšana, un lauvas tiesu uzmanības izpelnījusies Melānija, kura ir viena no šova žūrijas pārstāvēm.

Kā vēsta ārzemju tabloīdi, 42 gadus vecā sieviete demonstrējusi neticami gludu vaigu, savukārt viņas mīmika bijusi pavisam stīva.

Tas virtuālajā vidē licis izskanēt dažādiem minējumiem par to, ka "spicā" meitene, iespējams, nesen veikusi kādu skaistuma procedūru un nedaudz pāršāvusi pār strīpu.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!