Foto: Publicitātes foto

Martā apaļu jubileju svin Latvijas Televīzijas ziņu raidījums "Panorāma", un aizvadītās nedēļas izskaņā, atzīmējot tā 60. dzimšanas dienu, tika rīkota arī ballīte.

10. martā Latvijas Televīzijā norisinājās "Panorāmas" jubilejas raidījuma ieraksts, uz kuru bija aicināti gan bijušie, gan esošie "panorāmieši".

Viņi sarunās ar jubilejas raidījuma vadītājiem – Sandru Zviedri un Jāni Gesti – atcerējās un pārrunāja darba interesantākos un atbildīgākos mirkļus.

Pēc raidījuma ieraksta tā dalībnieki un viesi pulcējās uz vakara saviesīgo daļu, lai svinīgā un draudzīgā gaisotnē pārrunātu "Panorāmā" pieredzēto.

Jubilejas svinības apmeklēja un kolēģus sveikt ieradās gan televīzijas leģendārie darbinieki – Jānis Dimants, Anta Rugāte, Velta Puriņa, Viktors Zemgals, Mirdza Tupiņa, Ojārs Rubenis, gan žurnālisti, kuri "Panorāmā" strādā šodien vai darbojušies vēl nesen – Gunārs Dūzis, Maija Streiča, Arnis Krauze, Ansis Bogustovs, Ilze Jaunalksne, Baiba Strautmane un citi.

Beidzot satikās #Panorāmai60

A post shared by Anete Bērtule (@abertule) on Mar 11, 2018 at 3:27pm PDT

Jubilejas raidījumu varēs vērot svētdien, 18. martā, pulksten 18.20 LTV1. Savukārt īstajā dzimšanas dienā – 19. martā – pulksten 18.50 LTV1 ēterā notiks Gundara Rēdera un Sandija Semjonova veidotās dokumentālās filmas "Panorāma. Cilvēki. Laiks" pirmizrāde.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!