Foto: Vida Press
Daudzi vientuļnieki savu ikdienu nespēj iedomāties bez "Tinder" iepazīšanās aplikācijas, kurā ar vienu pirksta vēzienu iespējams novērtēt cilvēkus. Savukārt citi, pateicoties mobilajai lietotnei, pat kļuvuši par īstiem attiecību ekspertiem.

Viens no visu laiku iekārotākajiem vīriešiem iepazīšanās aplikācijā ir 27 gadus vecais britu modelis Stefans Pjērs-Tomlins. Viņš savulaik tika atzīts par puisi, kura bildes visbiežāk vilktas uz labo pusi jeb, citiem vārdiem sakot, kura foto ir tik apburoši, ka ļaudis masveidā vēlas ar viņu iet uz randiņu, vēsta "The Independent".

Aizvadītā gada Valentīna dienā Stefans iepazīšanās aplikācijā nejauši sastapa savu lielo mūža mīlestību un dvēseles radinieci Džemmu, ar kuru joprojām ir kopā. Tiesa, viņa pielūdzējām un pielūdzējiem nav iemesla skumt. Lai gan modeļa sirds ir aizņemta, viņš labprāt citiem dod padomus, kā atrast savu īsto un vienīgo.

Stefans sevi dēvē par sociālo tīklu influenceri un attiecību ekspertu. Viņš arī uzskata, ka iepazīties internetā un virtuālajā vidē atrast otru pusīti ir reālāk, nekā to izdarīt īstajā dzīvē.

Vīrietis ir pārliecināts, ka visa sāls slēpjas tajā, cik unikāls tu esi. "Jāmēģina būt atšķirīgam un izcelties no miljoniem citu," savu panākumu atslēgu izklāstījis Stefans.

Randiņu guru, kā viņu dēvē britu mediji, padomu došanu pārvērtis par pavisam reālu biznesu. Ik dienu pie Stefana vēršas cilvēki, kuri ir gatavi maksāt, lai tikai viņš atklātu kādu meistarstiķi, kā savaldzināt un sarunāt randiņu.

"Pacenties būt smieklīgs vai intriģējošs, tas pamudinās cilvēkus uzsākt sarunu. Sievietes dievina jautrus puišus, tāpēc savā profilā jāiekļauj humora esencīte. Tas noteikti pacels tavu vērtību," viedu atziņu sniedzis Stefans.

Attiecību ekspertam azotē ir vēl pāris vērtīgu atziņu. Tā, piemēram, viņš norādījis, ka profila bildes, kurās cilvēks iemūžināts ar ēdienu mutē, neesot vēlams izlikt publiskai apskatei. Tāpat arī viņš ieteicis izvairīties no foto, kuros redzama liela draugu kompānija, savukārt bildītes, kurās tiek pozēt ar dzīvnieciņiem, gan spējot apburt.

A post shared by Stefan-Pierre (@itsstefan) on Feb 27, 2018 at 1:21pm PST

"Ir jāiekļauj dažādas bildes. Dažas, kurās izpaužas tava gudrība, citas, kurās izskaties ikdienišķi. Lai visas nav tikai ar ballītēm un ceļojumiem," norādījis Stefans.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!