Foto: LETA/Vida Press/F64

Valērija Maligina atraitne tiesā apstrīd vīra testamentu

Foto: LETA

Jauns pavērsiens noticis AS "Olainfarm" vadītāja Valērija Maligina mantojuma lietā – viņa sieva Elīna Maligina vērsusies tiesā, lai apstrīdētu janvārī nolasīto vīra testamentu.

Lasīt vairāk

Foto: Paparaci iemūžina Porziņģa nakts gaitas

Foto: Vida Press

Latviešu basketbolists, Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) kluba Ņujorkas "Knicks" zvaigzne Kristaps Porziņģis šonedēļ bija devies izklaidēties, un puiša gaitas nepamanītas nepalika arī vienmēr modrajiem paparaci.

Lasīt vairāk

Maligina vecākā meita: man nav šaubu par tēva testamenta autentiskumu

Foto: Publicitātes foto/LETA

Šonedēļ tapa zināms par jaunu pavērsienu AS "Olainfarm" vadītāja Valērija Maligina mantojuma lietā – viņa atraitne vērsusies tiesā, lai apstrīdētu vīra testamentu. Kā viens no iemesliem izskanējis pieņēmums, ka Maligina pēdējās gribas akts varētu būt viltots.

Lasīt vairāk

Šķirta basketbolistes Guntas Baško laulība

Foto: F64

Izmaiņas savā privātajā dzīvē piedzīvojusi viena no pašmāju populārākajām sportistēm basketboliste Gunta Baško – šķirta viņas nepilnus septiņus gadus ilgā laulība ar bijušo basketbolistu Kristapu Melnbārdi.

Lasīt vairāk

Pasauli uzjautrina krievu politiķes ērmīgā frizūra

Foto: Sputnik/Scanpix/LETA

Jau daudzus gadus viena no pašmāju politiskajā telpā pamanāmākajām frizūru īpašniecēm ir bijusī Saeimas deputāte Solvita Āboltiņa, kuras ugunīgais matu sakārtojums, šķiet, apspriests līdz katrai sīkākajai niansei. Savukārt Krievijas politiskajās aprindās ar skatienus piesaistošu matu rotu var lepoties Valentīna Petrenko.

Lasīt vairāk

Žaklīna Cinovska skaidro, kāpēc 46 gadu vecumā pozēja 'Playboy'

Foto: F64

Starp pievilcīgākajām pašmāju sievietēm jau daudzus gadus tiek ierindota televīzijas producente un režisore Žaklīna Cinovska, kura ir viena no tām daiļā dzimuma pārstāvēm, kas pierādījusi – gadi dažkārt ir tikai ieraksts pasē. To viņa arī apliecināja, pirms vairākiem gadiem pozējot žurnālam "Playboy".

Lasīt vairāk

Foto: 'Oskaru' ceremonijas stila kļūmes un veiksmes

Naktī no svētdienas uz pirmdienu Holivudā norisinājās ikgadējā ASV Kinoakadēmijas "Oskara" balvu pasniegšanas ceremonija. Pēc kinoindustrijas nozīmīgākā pasākuma dedzīgi apspriests tiek ne tikai balvu sadalījums, bet arī tērpi, kādos slavenās viešņas apmeklēja ceremoniju.

Lasīt vairāk

Foto: Prezentēta latviešu seksa dižpārdokļa autores jaunā grāmata

Foto: DELFI

Trešdienas, 7. marta, vakarā apgāda "Zvaigzne ABC" prezentāciju zālē norisinājās latviešu rakstnieces Karīnas Račko (attēlā kopā ar vīru Kristapu) jaunā romantiskā romāna "Debesis pelnos" atvēršanas pasākums.

Lasīt vairāk

Foto: 'X Faktora' zvaigzne Adriana Miglāne ar līksmu burziņu svin 18. jubileju

Foto: DELFI

Lai gan ierasti vētrainākās ballītes notiek piektdienu naktīs, talantu šova "X Faktors" Latvijas versijas zvaigzne Adriana Miglāne šonedēļ apliecinājusi – lai sarīkotu līksmu burziņu, nav jāgaida nedēļas nogale.

Lasīt vairāk

'Transleiteris' un Māris Grigalis sveic dāmas ar 'Mūžīgo liesmu'

Foto: Publicitātes foto

Pārsteigumu 8. martā ir sagādājis duets "Transleiteris" – puiši kopā ar televīzijas personību Māri Grigali ir radījuši videoklipu dziesmai "Mūžīgā liesma". Grupas "Atomic Kitten" kompozīcijas "Eternal Flame" latviskojums ir romantisks sveiciens dāmām sieviešu dienā.

Lasīt vairāk

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!