Foto: Vida Press
Kad 1986. gadā uz lielajiem ekrāniem iznāca romantiskā piedzīvojumu filma "Krokodils Dandijs", vispasaules slavu iemantoja tās galvenie varoņi Pols Hogans un Linda Kozlovski, kas vēlāk arī reālajā dzīvē kļuva par pāri un apprecējās.

Janvāra sākumā Lindai apritēja 60 gadi. Loma filmā "Krokodils Dandijs", kurai 1988. gadā tapa arī otrā daļa, savukārt 2001. gadā – vēl viens turpinājums, vērtējama kā viņas karjeras veiksmīgā loma.

Lai gan deviņdesmitajos gados Kozlovski nofilmējās vēl dažās filmās, neviena no tām nespēja mēroties spēkiem panākumos ar romantisko stāstu par valdzinošo Maiku Dandiju, kurš apbūra Ņujorkas reportieri Sū.

Kozlovski ar savu ekrāna partneri Hoganu apprecējās 1990. gadā. Šajā savienībā pasaulē nācis arī dēls. Tiesa, 2014. gadā šī savienība tika šķirta, un, lai gan pati Linda to nav oficiāli apstiprinājusi, kuluāros mēļo, ka viņa apprecējusies otro reizi.

Lai gan Kozlovski nekad nav rāvusies pēc publicitātes, slavenību dzīvi atspoguļojošie izdevumi joprojām cītīgi seko līdzi viņas gaitām, un nesen tapusi jaunu kadru virkne, kas ļauj novērtēt, kā aktrise izskatās tagad, kad viņa jau pārkāpusi 60 gadu slieksni.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!