Foto: DELFI

Trešdienas, 7. marta, vakarā apgāda "Zvaigzne ABC" prezentāciju zālē norisinājās latviešu rakstnieces Karīnas Račko (attēlā kopā ar vīru Kristapu) jaunā romantiskā romāna "Debesis pelnos" atvēršanas pasākums.

Par muzikālo pārsteigumu šajā pasākumā rūpējās dziedātājs, modelis un dīdžejs Markus Riva, vakara vadīšana bija uzticēta Aivim Ceriņam, bet sumināt jauno autori lielajā dienā bija ieradušies gan tuvākie cilvēki, gan viņas daiļrades cienītāji.

Kā "Debesis pelnos" raksturojuši tās izdevēji, romānā savijas psiholoģiska trillera motīvi, detektīvlīnija un romantisks stāstījums, kurā netrūkst kaislīgu un šokējoši atklātu epizožu. Stāsts ir par jaunu sievieti Vanesu, kura no laukiem ieradusies Rīgā, un visa viņas dzīve mainās brīdī, kad jauniete sastop veiksmīgo un skaisto uzņēmēju Stefanu.

Pērn iznākušais zobārstes Račko debijas romāns "Saplēstās mežģīnes" kļuva par īstu sensāciju, ierindojoties 2017. gadā visvairāk pārdoto grāmatu topa augšgalā, un arī viņas jaunajam romānam tiek prognozēti labi panākumi. Kā vēsta "Zvaigzne ABC", jau pirmajā pārdošanas nedēļā savu īpašnieku atraduši 2500 jaunā romāna eksemplāri.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!