Foto: AP/Scanpix/LETA

Milzu vilšanos saviem faniem sarūpējusi savulaik populārā meiteņu grupa "Spice Girls". Nesen izplatījās runas, ka grupa gatavojas atkalapvienoties, bet tagad tapis zināms – tas, visticamāk nenotiks. Pielūdzēji metušies meklēt vainīgo, un atklājies, ka apvienošanos nobremzējusi Viktorija Bekhema.

Grupā, kā zināms, muzicēja piecas dziedātājas – Melānija Brauna (Mela B), Emma Bantone, Džerija Halivela, Melānija Čisholma (Mela C) un Viktorija Bekhema. Kā vēsta britu prese, četras no viņām ir gatavas apvienoties veco labo laiku vārdā, tomēr Viktorija pateikusi diezgan stingru nē.

To, ka tieši Viktorija bijusi tā, kuras dēļ fanu tik ļoti gaidītā grupas apvienošanās tik drīz vis nenotiks, šonedēļ apstiprinājusi arī Čiskolma.

Kā vēsta izdevums "The Sun", mūziķe šonedēļ uzstājusies ar runu labdarības un jaunu cilvēku atbalsta organizācijas "The Prince's Trust" balvu ceremonijā Londonā, kur arī vēlāk ar žurnālistiem aprunājusies par "Spice Girls" nākotni.

"Viktorija diezgan stingri paudusi savu nostāju, ka tas nav kaut kas tāds, ko viņa šobrīd gribētu darīt. Es domāju, ka, ja notiek apvienošanās, jābūt mums visām piecām, tāpēc šobrīd par to ir grūti spriest," taujāta par grupas plāniem, sacījusi Melānija.

Tāpat arī viņa norādījusi, ka fani, iespējams, nedaudz pārpratuši iepriekš dzirdēto, bet mediju no mušas uzpūtuši ziloni. Kā skaidrojusi Melānija, bijušās "Spice Girls" dalībnieces nesen sanākušas kopā apspriesties, tomēr sarunas neesot bijušas par jaunu dziesmu ierakstīšanu vai koncertēšanu.

Tāpat arī Čisholma pavīpsnājusi par Melānijas Braunas nesenajiem izteikumiem, ka "Spice Girls" uzstāšoties Prinča Harija un Meganas Mārklas kāzās maijā.

"Es daudzkārt esmu satikusi princi Čārlzu. Es viņam nākamreiz pavaicāšu, kur ir mans ielūgums, jo es to vēl neesmu saņēmusi. Mela B gan laikam pie sava jau ir tikusi. Es pieļauju, ka Mela vienkārši pajokojās," piebildusi Čisholma.


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!