Foto: Instagram.com/elinanechayeva/
Aizvadītajā nedēļas nogalē Tallinā ar vērienīgu šovu noslēdzās ikgadējā Igaunijas nacionālā dziesmu atlase starptautiskajam "Eirovīzijas" dziesmu konkursam, un tajā triumfēja 26 gadus vecā operdziedātāja Elīna Nečajeva.

Elīna šī gada konkursā bija gan skatītāju, gan dažādu "Eirovīzijas" ekspertu favorīte, tāpēc jaunās sievietes pārliecinošais triumfs superfinālā nevienu nepārsteidza. Šī bija pirmā reize, kad Elīna izmēģināja spēkus "Eirovīzijas" dziesmu atlasē, bet pērn viņa atpazīstamību jau bija guvusi kā viena no šī šova vadītājām.

Tallinā dzimusī Elīna ir krievu izcelsmes, un pēc viņas uzvara sociālajos tīklos jau uzvirmoja joki, ka Igauniju Portugālē pārstāvēs krievu meitene ar dziesmu itāļu valodā.

"Man gribas ticēt, ka šī dziesma apvienoja visu mūsu tautu, neraugoties uz valodu un nacionalitāti," Elīna atzinusi portālam "Delfi.ee".

2016. gadā Elīna ieguvusi maģistra grādu klasiskajā dziedāšanā Igaunijas Mūzikas un teātra akadēmijā, bet, kā dziedātaja atzinusi intervijās Igaunijas medijiem, viņas lielākais sapnis ir uzstāties Metropolitēna operā Ņujorkā.

Jaunās zvaigznes ikdienas gaitām var sekot arī viņas "Instagram" profilā, kur Elīna labprāt dalās ar skaistiem kadriem gan no ceļojumiem, gan atpūtas un citiem īpašiem brīžiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!